Grillning är inte för fruntimmer!



Jag just nu, ätandes nudelsoppa till lunch, i brist på annat. Vilket också är en sorts frukost, gick inte upp för allt så länge sedan. Hade kanske sovit ännu längre om det inte vore för mina mer morgonpigga vänner som skickar sms stup i kvarten, haha. Efter min frukost/lunch ska jag försöka dra mig till affären och inhandla något annat än nudlar. Därefter ska jag träffa en snygging ;)

Vad ska folket göra på Valborg? Själv ska jag umgås med vänner här hemma i lägenheten. Börajde med att det bara var jag, Sanna och Becca som skulle hitta på något, men nu verkar det komma fler människor hit, haha. Blir troligen att grilla på min balkong och vi tre tjejer ska INTE sköta det, då vi inte har någon direkt aning om hur man gör. Så om min lägenhet och alla andras hem ska vara kvar här är det nog säkrast om vi står bredvid och tittar på med ett varsitt glas vin i handen. Eller en öl, haha. Får mig att tänka på ett avsnitt från "Full Frys" när Edvin ska fixa en grillkampanj och tar med sig en baklucka till en Toyota, soptunna att grilla i (som man bara behöver hälla i lite bensin i och tända på) och nästan en hundskit ("Nästan en hundskit?" "Ja, det är en KOSKIT!"), för att skapa en riktig grillstämning i affären. Evy klagar på detta och Edvin kontrar med att fruntimmer inte kan grilla "Bernt säger att fruntimmer bara ska stå bredvid och titta på". Eller något liknande, jag tycker faktiskt Bern har rätt här ;)

Nu ska jag ta min cykel (som låter mer som en moped, varför kan jag berätta om vid ett senare tillfälle) och dra till affären.

Ciao!

I'm back!

Hej hopp, det var inte igår!

Jag och bloggen behövde en paus från varandra, men nu känner jag mig redo igen! Jag hoppas att ni inte har saknat mig alltför mycket, i så fall ber jag om ursäkt ;) Har även fått frågor om mitt uppdaterande här så kände kanske att det var dags!

Vad händer för intressanta grejer i mitt liv då? Idag är i alla fall en dryg dag, vaknade upp med världens illamående så någon skola blev det inte för mig idag. Nu mår jag bättre i alla fall och tänkte skicka in uppgiften som ska in idag! Annars är allt fint. Känner mig glad och trivs bättre än någonsin här i Kalmarstaden. Mina planer för hösten är ändrade för 73e gången, men denna plan känns i alla fall bäst! Har sökt ännu en kurs här i Kalmar, Sociologi. Kommer dock under sommaren och även när kursen kommer igång söka jobb så får se vad som händer. Jobben finns ju dock inte i överflöd direkt så det lutar väl åt kursen i alla fall, vilket i och för sig känns bra det också! Jag stannar alltså här i Kalmar, kan inte riktigt tänka mig att flytta härifrån än på ett tag.

Annars vill jag bara informera alla om att jag planerar en 20årsfest för lilla mig någon gång i mitten av juli, så alla som känner sig menade till att komma hit bör inte planera in alltför mycket skit under den tiden. Folk som ej bor i Kalmar, får självklart sovplats här, trots att min lägenhet är liten. Har dock en tanke på att sätta ut ett tält eller något liknande på balkongen så kan folk som vill sova där, haha. Får säkert plats några stycken om man tränger ihop sig!

Nehe, om man skulle ta och göra lite nytta, för en gångs skull. Solen skiner också så funderar att ta en promenad över Skälby gård. Det är en bondgård så jag känner mig allt lite som hemma när jag går där!

Ciao!

RSS 2.0