---

Jag ber om ursäkt för mitt obefintliga bloggande. Jag har knappt varit hemma och nu när jag väl är det har jag inte lust att blogga om det som jag "borde" blogga om. Det kommer när humöret har återvänt.

Har inte många gånger varit med om att något gjort såhär ont. Jag saknar dig och hatar att inte veta när nästa gång blir när du och jag träffas. Om det ens sker. Jag gör allt för att inte tänka på det, förnekar för mig själv hur allt ligger till, för att inte bli deppig. Jag har lyckats ett tag. Men nu återvänder allt igen och det känns som ett slag i magen. Som att jag inte kan andas. Jag hatar att du har en speciell plats hos mig, i alla fall när det är såhär. Jag vill få dig att flytta, men ändå inte. Jag borde få dig att försvinna men det är lika mycket omöjligt som det är emot mina känslor. Det gör så ont, och jag vill aldrig uppleva det igen.


Hårfunderingar

Jag har plötsligt fått något konstigt ryck som innebär att klippa mig - KORT! Jag vet inte varför detta ryck krupit fram, men fram har det kommit. Om det är något jag kommer att göra är en annan femma. Jag menar, jag har väldigt långt hår nu som jag faktiskt gillar ganska mycket (oftast i alla fall). Jag kan göra en massa roligt med det bara jag har tålamodet med mig, så varför klippa av alla dessa möjligheter?

Detta skulle bli skillnaden:


Före


Kanske efter


Och nej, jag orkade inte vara seriös på någon av dem. Klockan är ju för katten över halv ett på natten!

Åsikter?

Tänk om...

... man skulle skapa fem olika bloggar, alla med olika tema och se vilken som lyckas bäst?

Typ en fjortisblogg med bilder på mascara i varenda inlägg, en meningsfull blogg med meningsfulla texter där allt är igenomtänkt, en vad-jag-har-gjort-idag - blogg, en provocerande blogg där man snackar skit om allt och alla och lägger in bilder på sina "offer" där man målat mustach och läppstift på dem och en musikblogg där man skriver och tipsar om musik.

Vilken tror ni skulle lyckats bäst?

Pick-up - testkörning och ett personligt meddelande till...

Jag var ute och testkörde pappas bil förut. Jag kan därmed konstatera att den inte endast är svåra att backa med, det är ett helt mysterium att ens få i backen! Annars gick det dock bra. Var nästan lite roligt att köra den, man sitter så högt upp så man känner sig lite cool. Eller något. Jag slipper dock åka in ensam till Vimmerby med den imorgon, Emmelie är snäll och ställer upp som sällskap. Thank you!

Och ett särkskilt meddelande till kusin Sofie: Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte svarat på ditt sms. Anledningen är den att jag sov när du skickade det. Jag vaknade dock när jag fick det, såklart, jag läste det, tänkte "jag svarar sedan" och somnade om igen. Sedan glömde jag helt enkelt bort att svara och kom på det för en stund sedan. Jag är en klant. Men jag tycker i alla fall det var en mycket bra låt du hade på hjärnan! I alla fall den roligaste! Och det är bara coolingar som vi som kan få en sådan låt på hjärnan. YEY!

Glass och skor - YEAHA!


http://img.geeloo.net/x/glasskitkat.jpg

Idag var jag inne i Vimmerby tillsammans med Emmelie. Tog äntligen kort för körtkortet, ser ut som en oseriös knasboll men då har man i alla fall fångat mitt inre. Förutom det åt jag även denna Kit-kat-glass som är en av de GODASTE glassarna jag någonsin ätit! Vaniljen var totalt utsökt och chokladsåsen och chokladbiten som var körd rätt igenom gjorde den perfekt! Ett mycket bra alternativ om man både är sugen på choklad och glass.



Jag köpte även dessa skor på rean. Kostar egentligen 400 kronor på Sko-Nisse men eftersom det var halva priset gav jag endast 200 för dem. Jag blev helt sjukt lång i dem, längre än Emmelie och nästan lika lång som brorsan. Som en giraff. Var nästan så att jag fick svindel när jag gick omkring med dem förut.

Nu ska jag och Victor börja med maten snart. Potatiskroketter och lövbiff - mumsfilibabba!

Solbränna, specialuppdrag och galen katt

Fin dag idag igen. Har dock inte blivit något solande, eftersom jag bränt mig mer än vad jag hade trott innan har jag undvikit solen idag. Jag märkte det rejält när jag duschade förut till exempel, vattnet sved mot kroppen. Det var inte skönt för fem öre. Istället har Emmelie varit här på en liten visit och vi nördade the sims, något som jag fortsatt med senare under dagen och ju mer jag spelar, desto mer sugen blir jag på att spele den tredje upplagan! Är jag inte helt ute och cyklar har Helen testat på det idag, jag är avundsjuk på dig!

Pappa har gett mig ett "specialuppdrag" som han så spännande kallar det, och ja, spännande - det är det allt. Alldeles för spännande. Detta uppdrag lyder: att köra hans Toyota pick-up till Vimmerby, vara på leanders gummiverkstad klockan elva och hämta ut däck, därefter lämna bilen på Toyota och köra hem med en hyrbil. Jag har aldrig kört pappas pick-up, och hoppades nästan på att aldrig göra det heller. Den är stor och nästan omöjlig att backa med eftersom man inte ser ut där bak. Nu lär jag väl inte komma undan, efter pappa MÅSTE hålla med hö-körandet här hemma och inte kan vara ledig en dag ens. Kanske skulle släppa in kossorna där han ska slå så de äter upp allt hö så att han helt enkelt inte KAN slå något hö? Det verkar lockande... Jaja. Jag får helt enkelt trösta mig med att klarar jag av att köra runt med pappas pick-up finns det nog inget jag inte klarar. Det är en sak som är säker. Jag ska ta åt mig specialuppdraget som en hjälte.

För att gå till något annat: jag tror Rags fått värmeslag i huvudet. Jag förstår inte vad det är med honom. Han springer in, äter och springer sedan till ytterdörren och börjar skrika till någon kommer dit och öppnar åt  honom. Sedan går det en stund och så ska han in igen. Samma visa igen. Äta och ut igen. In och äta och sedan ut igen. Om och om igen. Ibland skiter han dock i att äta, utan bara springer in för att med en gång springa tillbaka till ytterdörren och är redo att dra ut igen. Dumma katt.

Nu blev jag sådär fruktansvärt hungrig. Kvällshungern är på mig som vanligt.

Ciao!

Lista, alltid underhållande.

1. Hur gammal är du om fem år? 24 - 41 år kvar till pensionen.
2. Vem var den sista du träffade? Mamma, som kom och sa god natt och sa - om Victor och jag var hemma imorgon - att vi kunde få dammsuga. Tack, du!
3. Hur lång är du? 170
4. Vilken var den senaste film du sett? Jadu. Räknas Bröllop och jäkelskap? I så fall är det den.
5. Vem ringde du senast? Nawal, i lördags, haha. Jag ringer inte så ofta.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "HAHA ja du får ha bättre koll på han alltså xD" till Nawal där också. Jag vet, det ska vara HONOM och inte HAN. Men skriver man snabbt så.
7. Vad är dagens planer? Äta macka och om några timmar sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag vill. Vill jag prata om något viktigt ringer jag självklart - men annars är det nog sms som gäller.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos.
10. När såg du senast din mamma? Haha för en kvart sedan?
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa. Lite i grönt i tror jag.
12. När vaknade du idag? HALV NIO!!!!! Typ döden. Hur orkade jag gå upp vid halv sex - sex förut när det var skola? En gåta, en stor gåta.
13. Har du någon gång hittat en katt? Om katterna som kommit hit av sig själva räknas, så har det hänt ett antal gånger.
14. Vilken är din favoritplats? Favoritplats? Det kan jag inte skriva här. Men kan säga så mycket som att det är i närheten av en viss människa. En plats jag är på ALLTFÖR sällan.
15. Vilken plats föredrar du minst? Sittandes i en kanot.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Nu ska vi se... Jag är 29 år då, 36 år kvar till penisonen, förhoppningsvis bor jag i ett fint hus eller lägenhet i någon stad i Sverige.
17. Vad skrämde dig som barn? Tomten.
18. Vem fick dig att skratta senast? Det var nog Nawal.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jag antar så.
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast har jag väl en t-shirt.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, har varit nära, väldigt nära, men det har aldrig hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, jag älskar skor!
26. Är du social? Ibland, ibland inte.
27. Vilken är din favoritglass? Blåbär.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Vara ledig ett år och göra vad jag vill!
29. Tycker du om kinamat? Det går väl att äta.
30. Tycker du om kaffe? Nej. Det släktdraget från pappas sida har inte hamnat hos mig.
31. Vad dricker du till frukost? Proviva.
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast höger. Men kan jag inte somna vänder jag mig om.
33. Kan du spela poker? Nja, sist gjorde jag det med några människor i klassen. Jag kunde hänga med lite halvt om halvt, idag skulle jag dock inte kunna göra om det utan att få lära mig det igen.
34. Tycker du om att mysa? Oh ja ;)
35. Är du en beroendemänniska? Om jag förstår det ordet rätt, så kan jag svara ja. Har lätt för att bli beroende av saker! Vissa artister, vissa människor, viss mat, vissa prylar. Fastnar jag har jag svårt för att komma därifrån, och jag fastnar lätt.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner... En i min högstadieklass fyller år samma dag som mig.
37. Vill du ha barn? JAAAAAAAAAAA!
38. Kan du några andra språk än svenska? Jo lite engelska kan jag allt, och kanske några få ord och meningar på franska. Men det är inte många, inte alls.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Hm, nej!
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool tror jag. Eller jag vet inte... svårt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och roliga saker att göra.
42. Äger du dyra smycken? Tror ej så. Ingen aning om vad skiten är värd.
43. Har du någon gång testat narkotika? Aldrig och kommer aldrig hända heller. Eftersom jag är en beroendemänniska skulle jag säkert bli beroende.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En kaka som mamma bakat idag.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oh herregud... det finns så många.
46. Välj ett ärr på din kropp? Vetifan om jag har något ärr. Kan ha något i bakhuvudet, efter att jag slog i ett element där som mycket liten. Inget minne av det.
47. Vad har du för ringsignal? Sola och bada i pina colada - Markoolio.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Kanske finns något någonstans. Om man letar, vilket man inte orkar.
49. Flirtar du mycket? Haha, om jag har druckit, om det är en viss person. Annars; NEJ! Finns inget som jag är så feg med som det.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På mitt rum.
51. Kan du byta olja på bilen? Hahahaha, nejnejnej. Vore ett mirakel om jag kunde det, kan knappt tanka!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nope, I'm a good girl.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Senaste bok? Hm. Lär känna psykopaten, kanske.
54. Läser du dagstidningen? Ibland, om jag orkar.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, vill dock prenumerera på SOLO.
56. Dansar du i bilen? Haha oh ja, när jag åker själv.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar aldrig på radio.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? När fan skrev jag på ett papper sedan?
59. När var du i kyrkan senast? Studenten.
60. Vilka personer utmanar du? Palla utmana folk, de gör de inte ändå.


Bilder, bilder och bilder... och lite brun-funderingar.


Erkänn att man blir REJÄLT badsugen när man ser en sådan bild? Jag kan säga er att Emmelie och jag var badsugna, men när vi väl kände i vattnet var suget som bortblåst. Det gjorde ont så kallt det var! Men i kom vi... efter ett tag.



Mina älskade solglasögon var nödvändiga denna dag. Så starkt som solen sken kändes det nästan så att mina linser skulle smälta bort. Så även sminket.



Dagens dryck: Hwila. Klanten i mig slog till och jag råkade spilla lite, det jag spillde blev format som ett hjärta - syns dock inte så bra på bilden - kanske är ett gott tecken? Haha :) En sten som jag såg, hade fått vatten på sig och även det var format som ett hjärta. Romantiskt as hell.


Hahaha. Jodå, glad var jag alltid och allmänt idiotisk och dummade mig som vanligt, haha. Men så var även Emmelie ;) Tycker att mitt onda flin matchar min fula dödskalle-bikini sjukt bra.


Emmelie och jag i hennes solisar ;)


Det blåste upp rejält och vi kröp in i filten och värmde oss. Sedan började det växa armar ur ögonen på oss :)

Underbar dag! Sol imorgon? Ja, kanske blir det att sola igen då. Får dock vara noggrannare med solkrämen - eftersom när jag tidigare satte mig i fåtöljen och lutade ryggen mot den gjorde det skitont. Jag kollade upp det och upptäckte att jag var helt röd om ryggen, med undantag från där bikinin satt, där har jag några fina vita streck. Ett riktigt konstvärk på min rygg alltså. Jag har sjukt svårt att bli brun, får jag färg är den oftast röd. Mina armar har dock blivit bruna, men känner jag min kropp rätt kommer jag vara en blekis hela sommaren i alla fall. Men någon måste ju vara det, så att andra människor kan vara bruna.

Det är min grej att vara blek.


Sol och bad.

Vet ni vad? Innan jag drog iväg till staden idag så skickade Emmelie sms om och frågade ifall vi inte kunde sola och bada idag. Så blev det också! Jag sket i att åka till ruttna Vimmerby och drog istället iväg till sjön och solade och badade (ja, det var isande kallt). Har varit där nästan hela dagen, kom hem för cirka en timme sedan. Mycket brunare har jag inte blivit, men lite mer färg än innan har jag allt fått.

Bilder från dagen lägger jag upp senare ikväll. Nu ska jag försöka få med brorsan och meta, det är så fruktansvärt kul att göra det med honom! Varför kan jag berätta om en annan gång - det är en rolig historia!

SOOOOL

Åh ett sådant fint väder idag! Blev helt chockad när jag tittade ut idag och såg att det var strålande solsken! Ett annat mirakel som skett idag är att jag, klockan 9.37, är påklädd och sminkad och allt det där! Pappa och Victor ska in till  stan idag och jag hänger på för att ta kort för körkortet (som jag varit lat nog och inte gjort än) och beställa en ny vänsterlins eftersom min gick sönder.

Tror att dagen för det mesta kommer spenderas utomhus idag. Tar nog med mig laptopen ut, för att kunna lyssna på musik och prata med folk på msn och samtidigt får känna solens strålar mot mit alldeles för bleka ansikte.

Nehe, nu ska vi nog snart åka! Bye!

GAAAAAAAAAAAAH

JAG HADE SKRIVIT VÄRLDENS BÄSTA INLGÄGG OCH NÄR JAG PRECIS ÄR KLAR OCH SKA TRYCKA PÅ PUBLICERA STÄNGS MIN INTERNETANSLUTNING NER OCH ALL SKIT FÖRSVINNER!!!!!

Och nej, jag orkar inte skriva om, inte nu i alla fall.

Hemma igen

Ja, nu är jag hemma från Helenus. Har haft en riktigt good time med en massa babbel, skratt, cab-åkande, SAAB-körning, god mat (ja, tänk va, jag tyckete maten var god) och en hel del annat. Idag är det lördag, midsommardagen, och det känns mer som om det vore söndag. Under de tre dagar som jag var borta har det hänt en hel del (typ) här hemma. Grillen och ett bord står nu på verandan på baksidan (till katternas stora förtjusning, nu kan de åter igen sitta på bordet och titta in på oss när vi äter mat), det har varit dyrt veterinärbesök på grund av att en kalv föddes död och pappa har köpt en HD-box till teven som krånglar för det mesta. Ja, tänk vad man missar. Tydligen ska man till mormor och morfar på middag imorgon också.

Nu ska jag snart göra mig några ägg-mackor, sedan blir det att äta chips (YUMMY) med ostsmak och glo på "Bröllop och jäkelskap"  till det. Jag kommer säkerligen sätta i halsen av skratt, men det är sådant som hör till när man ser på det där.

Vi hörs!

Snart till Heleeeeenus

Nu ska jag bara äta mumsig köttfärspaj, sedan drar jag till Helenus!



Förresten, så har bilderna från balfotograferingen anlänt! Mycket fina. Min klänning ser dock vinrödaktig ut, men det är shit the same. Jag och Greger var helt klart snyggast på den balen, no doubt!

Vi hörs!


EUUU

Sitter just nu framför teven, V64 som visas, mindre roligt men därefter kommer "Generande sjukdomar". Har aldrig sett det innan, men låter allt lite spännande, så får se vad det har att erbjuda. Har precis fixat en ny skiva till min biltur till Helen imorgon, eftersom min andra skiva vägrade fungera. Hoppas denna fungerar bättre. Jag ska alltså fira midsommar med Helenus, vilket ska bli mycket trevligt. Ska vara där till på lördag så jag lär få en mycket bra helg, ska bli skönt att komma hemifrån ett tag också. Det behövs ibland.

Lyssnar just nu på "Take a Bow" med Leona Lewis. Jag gillar verkligen den låten och den ger mig en riktig sommarkänsla eftersom jag lyssnade på den en del förra sommaren. Däremot ger den mig jobbiga känslor också, eftersom jag ofta lyssnade på den på bussen på väg in till Vimmerby för att sitta på trafikskolan och plugga teori. Det är nästan så jag får ångest då jag hör den, men jag får försöka vänja bort det och tänka "mohahhahaha, det var förra sommaren, nu är jag FRIIII". Haha, nu började dock en mindre ångestfylld låt spelas, "Sola och Bada i Pina Colada" med Markoolio. Vilken skillnad!

Nu började det där "Generande sjukdomar" och jag kan inte låta bli att bli helt äcklad! Jag tror till och med min kvällshunger utrotades för några minuter. Vad som visas vill jag inte nämna i bloggen, för er skull.

Lenka - The Show

http://www.youtube.com/watch?v=EC76b0VZQog

Jag ÄLSKAR den här låten! Får dock lite läskiga rysningar av videon, eftersom det är äckliga tygdockor med som jag har någon slags fobi för.

Frågan varför!

Varför kan du inte bara vara som vilken vanlig människa som helst för mig?

Tankarna förstör både mage och hjärnceller

Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet, med VH1 i bakgrunden och huvudet fyllt av tankar. Jag undrar om jag någonsin blir fri från all smärta i magen, om min hunger blir så stark att jag faktiskt kommer att orka resa mig från soffan och spatsera in i köket, om jag kommer att klara av att eventuellt bo i en studentkorridor, om jag kommer vara halvt pank hela sommaren, vart herrans namn kattungarna kan befinna sig, om Mike gifte sig med (hoppas!!!!) Susan igen till slut, ifall det finns en chans att glömma dig, om det någonsin blir en varm sommar och när vi nästa gång kommer att ha kräftsoppa här hemma, jag börjar bli rejält sugen på det.

Låter förvirrande, eller hur? Det är det också. Jag har så mycket tankar just nu så jag skulle kunna tänka sönder mina hjärnceller, utan att några nya ens skulle VÅGA komma fram. Det enda svaret jag kan ge mina tankar är att jag i alla fall kommer fortsätta ha ont i magen om jag inte slutar tänka. Dessutom är mina tabletter slut som jag tog för magen, och jag har förbrukat recepetet två gånger, vilket var maximum. Dags att besöka sjukan? Jag tror så.

Jag försöker dock tänka framåt och positivt. Jag börjar snart ett nytt liv, typ, och jag hoppas på en liten förbättring och har en och annan förhoppning på att jag även ska kunna gå vidare från en massa skit. Men, som min lärare så klokt sa, två dagar innan studenten, det spelar ingen roll hur långt man flyttar, man förblir ändå samma person. Eller något liknande. Visst är det så, men ibland behöver man även en nystart. Med ny miljö och nya människor. Det är vad jag behöver, trots att jag kommer sakna det gamla något enormt. Men jag behöver nog det nya för att kunna gå vidare från det gamla, eller hur man nu ska uttrycka sig.

Jag känner att det blev en del svammel nu. Men vad ska man göra när tankarna snurrar omkring som världens orkan? Skriva av sig, och det är, som ni kanske ser, precis vad jag gör.

Gregergs grillfest - i bilder!

Har ju lite bilder från i helgen då det grillades hos Greger. Enyoy!

Och nej, datumet på bilderna stämmer ej!


Helen och Emmelie glada och längtar till maten, I think.


Blääää!!!



Sofeeeejjjj gjorde finfina tomater som såg ut som rosor!



Greger och Johnny - grillmästarna!


Yoooooo!


Maten var lika med = MUMS!!! Greger, Johnny och Sofie =)

 
Hehe ;) Emmelie (som var fruktansvärt hungrig) och Helenuuus^^


Tuffingaaarna! ;)


Emmelie "Hehehh min Helen!!!!" Helen: "Hihiihiihihih"


Haha, ja vi hade roligt! Jag och Greger :)


Mot slutet fanns det endast trötta människor i soffan, som ni ser.

Promenix med Våfflan och Otto

Kom precis in efter en lite promenad i kvällssolen. Hade ett starkt behov att få slappna av lite och det var Otto och Våfflan som stod för sällskapet. De underhöll mig ganska så väl! Otto försvann ett tag och jag och Våfflis fortfsatte att gå och bara efter en liten stund hördes det "MJAU" och springandes kom Otto mot oss. De är söta de små kissekatterna!



Våfflis!


Åldern börjar komma ifatt

Måndag igen. Veckorna går ganska fort trots att det är lov, tack och lov. Hade det varit skola hade det dock gått ännu snabbare, då hade det säkert varit fredag idag. Sitter just nu på mitt rum, lyssnar på Lars som jag inte gjort på 53 år nu och inser hur mycket jag saknat den mannens musik. Han har alldeles nyligen släppt en låt tillsammans med Elin Sigvardsson som är hur bra som helst! "Love" heter den. Sök efter den på youtube!

Jag kom på idag när jag vaknade, efter att haft en dröm där jag drunknade. Jag tänkte i drömmen när jag låg där i vattnet "ja, det är ju bara en dröm, så jag kan lika gärna drunkna och känna efter hur det känns att dö." Det var lite obehagligt men jag såg samtidigt fram emot att få komma till "en annan värld" för att se hur det var där. I alla fall, det jag kom på är att jag inom kort fyller 19 år! My god vad jag börjar bli gammal. Jag kom också fram till att jag önskar mig pengar och flytta-hemifrån-saker. Alltså inget särskilt, vilket är ännu ett tecken på att jag börjar bli gammal. Jag önskar mig tråk-saker och inte dataspel, barbiedockor eller krocket-spel. Kanske skulle önska mig en CD-skiva nu bara för att få känna mig lite yngre? Typ en med Smurfarna, för att få till det där riktigt barnsliga.

För övrigt ska min pappa och brorsa iväg till Oskarshamn idag och ta ut Victors tandställning. Jag är sugen på att följa med. Dock inte för att se en man i vit rock slita ut den där metall(?)-saken ur Victors mun, utan för att få handla mig något. Jag har inte köpt något till mig själv på 350 år känns det som. Problemet bara är att jag inte har så mycket pengar och vet därför inte om jag vågar köpa mig något. Snacka om problematik.

Nej, nu ska jag plocka ur diskmaskinen, mamma bad mig det förut och jag får väl vara snäll och göra det.

----

Sitter i min ensamhet och tröstäter lite popcorn.
'
Suck.

Folktorka!

Hellooooy people!

Sitter i nuläget och väljer ut lite musik man kan platsa när man åker bil. Jag tycker sådant är skitkul, välja ut en massa bra låtar, välja vilken ordning de ska spelas i och allt det där. Jag borde ha blivit skivbolagsproducent eller något liknande. Fast då kanske man ska kunna skriva låtar också? Det är nog inte min starka sida. Jaja.

Förutom att fixa med musiken väntar jag på Helen som snart anländer hit till skogen. Hon skulle varit här vid tolv. Ikväll är det grillfest som sagt och jag längtar en massa! Tycker det ska bli jätteroligt att få umgås med folk såhär efter att ha suttit ensam med familjen typ en vecka snart. Sist jag var ute och träffade folk var i söndags, tror jag. Då jag var med Helen och hennes pojkvän. Visserligen träffade jag folk igår på fotbollen också, men i alla fall. Hehe. Så är det att bo mitt ute i ingenstans och inte har någon skola att gå till längre.

Jag försöker även fundera ut vart i hela friden jag ska göra av vissa av mina studentpresenter. Eftersom de flesta är "flytta-hemifrån-saker", vilket gör att jag i nuläget inte har någon använding för dem så vet jag inte vad jag ska göra med dem. Aja.

Nu såg jag visst Helen åka förbi mitt fönster. Jag tänker vara trevlig och gå ner och möta upp henne. Vi hörs imorgon!

Ciao!


Fotboll idag, grillfest imorgon

Ujujuj!

Det var verkligen rena djurparken här ute igår! Bara ett tag efter att kalven skrämt vettet ur mig hördes det världens SKRIK utanför fönstret. Vad var det om inte två grävlingar som slogs och hade sig? Ni som har hört ett grävlingsslagsmål vet hur illa det faktiskt låter. Fyfan.

Idag har jag varit och glott när Tunas A-lag spelade fotboll mot Vimmerby. Victor skulle vara bollkalle så jag ställde upp som chaufför och sällskap. Blev dock mer sällskap åt hans överpratglada vänner, men det var kul det också. Tuna förlorade dock med hela 5-0, riktigt illa. Men who cares, de var duktiga ändå, tycker jag. Det värsta med matchen var regnet och farmors paraply som jag lånade, den där stål(?)-stången höll på att gå av så jag fick sitta och hålla i den ordentligt och hoppas på att paraplyet inte skulla sluta i två delar. Den höll, faktiskt.

Imorgon blir det grillfest hos kusin Greger och det ser man fram emot. Jag ska vara chaufför så det blir att endast dricka cider från Ica. Men det är gott det också. Blev bestämt nu så här kvällen innan att Helenus hänger på, vilket är mycket roligt!

Jag blev sjukt sugen på popcorn. Funderar starkt på att poppa några. Vi hörs!





Det hörs flåsningar utanför...

Fy HELVETE vad rädd jag blev!

Jag skulle se om Rags (katten) ville gå in. Jag öppnade ytterdörren och hörde först något jag inte kunde identifiera riktigt och tänkte att det kanske var Rags som gick omkring på grusgången. Sedan började jag plötsligt höra flåsningar och när jag förstod att INGEN av våra katter flåsar så högt, blev jag rädd.

Vet ni vad det var?

En kalv. Kalven som ALLTID rymmer in på vår tomt, som nu står bredvid vår veranda och skrämmer livet ur folk. Tänk om man skulle komma hem sent en kväll, lite halvtrött och dan och höra en massa flåsningar bara några meter bort? Man skulle fan tro det var ett förrymt monster.

Nej, usch. Imorgon är det jag som bygger en mur mellan hagen och huset.

Kissemissunge, tack!

Jag har varit lite barnslig idag. Jag har tittat på "Cow and Chicken" och "I am Weasel" och spelat "The Sims 2". Det är kul att vara barnslig, och känner nu ett litet sug efter att köpa The Sims 3. Det är dock svindyrt och jag vet inte om jag vill slösa nästan 600 spänn på ett datorspel som förmodligen inte är helt olikt det jag redan har. Så nej, det lär dröja innan den skivan hamnar i min dator. Så vidare jag inte vinner några miljoner, då kanske...

Annars har jag bland annat idag letat efter kattungar! Honkatten här hemma har gått och blivit smal så förmodligen har hon lagt några små kissemissungar någonstans som jag inte kan vänta med att få se. Problemet är bara vart. Jag och Victor har letat på alla möjliga ställen i ladugården och i flera boder utan den minsta skymt av ens en liten svans. Men förhoppningsvis dyker de upp snart.


Titta bara vilken söt kissemissunge (som nu är stor) som vi hade förra året. Några fler sådana vore inte helt fel.

Förresten, jag undrar när jag ska sluta vara TOTALT utsvulten om kvällarna? Jag blir irriterad till max. Det spelar ingen roll hur mycket jag äter under dagarna eller vad jag äter, jag är alltid lika vrålhungrig och börjar fantisera om kebabpizzor och sibylla-pommes i mängder. Åh, vad gott det vore! Jag ska gå och se efter ifall vi har något som är nästan lika gott. Chansen är minimal.

Ciao!

Som en dröm...

Nu, såhär efteråt är det som att allt bara var en dröm. Du var det. En dröm man vaknade alldeles för tidigt ifrån. Jag skulle göra allt för att få somna igen och verkligen ta vara på drömmen Våga göra mer än vad jag gjorde.

Jag vet inte om allt är försent, om det fortfarande finns en chans och om isåfall jag kan ta den. Jag vill så gärna. Det är få saker som jag fäst mig vid som detta, vid dig.

Jag kan borde släppa taget, men jag varken vill eller kan. Det är svårt. För tanken på hur det skulle kunna vara stoppar en.

Kommer jag någonsin komma ur allt? Kommer jag någonsin kunna tänka på dig utan att bli helt varm? Kommer jag kunna sluta tänka på dig?

Det känns inte så. Men det märks.

Vissa drömmar önskar man varade för evigt, och att de också blev till verklighet.

Ingen fattar någonting. Ingen behöver fatta någonting.

Matchentusiasm

"Pappa!!! Pappa!!!! SVERIGE GJORDE MÅL!!!"

"PAPPA!!! PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPAAAAAA!"

"VAD ÄR DET????!!!"

"ZLATAN GJORDE MÅL!!!!!!!!!!!"

"JAAAAAAAAAAAAAAA! PAPPA DET ÄR MÅL IGEN!!!!!"

Såhär låter det i rummet bredvid mig. Vem behöver en teve när man kan följa matchen genom Victors gapande?

Inte jag i alla fall.


Rödtott?

Jag känner för en förändring. Av någon lustig anledning dök tanken om att färga håret rött upp. Inte knallrött, men i en mer rödaktig ton. Frågan är bara om jag vågar, det är farligt med att färga håret rött, kan ju bli katastrofalt ifall man har riktigt otur. Detta tåls att funderas på. Ska leta efter lite insipiration nu, tänkte jag. Men först blir det att slänga i sig en macka eller något, för fy så hungrig jag blev! Åt trots allt en god middag; potatiskroketter med god kebabsås till, ändå är jag hungrig. Det är typiskt mig. Jaja.

Fruika

Yo!

Det blev inte att åka in till Vimmerby idag. Pressen blev för stor. Jag hade aldrig klarat av att gå på bussen utan att stortjuta. Usch, vad ska detta sluta? Jag kommer inte ens kunna vista mig i Vimmerby snart, kommer aldrig palla med tanken på att jag inte går omkring där som en gymnasieelev. Fan, jag hatar mitt liv.

Hihi. Gick ni på det där? Jag må vara ledsen över att gymnasietiden är över, men man behöver ju inte överdriva hahaha. Det stämmer dock att jag inte var inne i Vimmerby idag, men det beror inte på att jag är rädd att mina tårar ska börja rinna, utan för att jag helt enkelt var fruktansvärt lat när väckarklockan ringde idag.

Nu sitter jag i köket och äter fruika. Alltså: frukostfika. Klockan är halv ett så jag har missat på grund av min sömn både frukost och fika. Så det fick bli att ta allt med en gång. Rostat bröd, proviva med jordgubbssmak och efter det några kakor med chokladbitar i. Det blir som frukost med efterrätt.



Ja, vi hörs sedan!

Saknaden börjar komma igång...

Imorgon ska jag åka in till Vimmerby. Jag ska cykla och åka buss in, precis som om det vore vilken vanlig skoldag sim helst. På bussen kommer det att sitta samma människor och känslan kommer att vara densamma. Det är inte förrän bussen anländer till Vimmerby det kommer att ändras. Jag kommer inte att gå av vid skolan, utan sitta kvar och fortsätta vidare till nästa hållplats. Det kommer att kännas fruktansvärt hemskt. Så hemskt att jag nästan funderar på att hoppa av där i alla fall och dra till den kära baracken och se ifall någon rolig lärare är där. Jag låter som världens fjant men, jag bryr mig inte. Jag antar att jag är en fjant, helt enkelt.

Det grämer mig att jag aldrig mer kommer att gå av bussen i Vimmerby för att det är skola som gäller, det grämer mig att jag aldrig mer kommer att sitta på en tråkig lektion där längst bak i klassrummet och asgarva åt allt med mina vänner, det grämer mig att *** ****** *** ****** *** ** *** ******** *** ****** *** (hemlig! den som listar ut vad det står får en klubba) och det grämer mig att aldrig mer vara en del av en sådan klass igen. Det grämer mig verkligen att gymnasietiden är över.

Just nu sitter jag i min säng iklädd pyjamas. Men när jag förut stod och borstade tänderna, ännu inte ombytt, slog det mig att jag bar samma kläder som jag hade samma dag som jag började ettan. Det är kläder som idag använder till vardags. Jag började tänka tillbaka på den dagen. Hur pirrig jag var, hur glad jag var att få slippa äckel-högstadiet och hur bra det kändes att hamna på en utbildning där mina intressen skulle läras ut. Det känns helknasigt att tänka tillbaka på det, att det faktiskt är snart tre år sedan när det känns som det var för en månad sedan. Jag förstår inte alls hur tiden har kunnat springa iväg på det sättet. Har då aldrig varit med om att tre år kunnat gå så fort. Det är konstigt. I fredags fick vi alla i klassen varsin skiva med en massa bilder på från hela gymnasietiden. Det är det enda beviset på att det faktiskt gått tre år, för fyhundan vad man har förändrats (tack och lov!!!).

Det blev, som ni kanske kan tänka er, en del tårar i fredags. Men det var oundvikligt när ens mentor stod där och började gråta hon också. Jag var dessutom inte ensam i klassen. Precis innan vi skulle dra ut till paraden och vidare till utspringet, gav vi alla våra lärare varsin och kram och sa ett sista ord. Bland annat intygade min mentor om att hon aldrig skulle glömma när jag spelade upp Lars låt "Normal" för klassen, min svensklärare utbrast "men lilla vän" när hon såg mina tårar och en av mina yrkeslärare sa "Ja då ser vi dig som stand-upkomiker om några år då. När du syns på teven sedan så ska jag säga 'henne känner jag!'" eller något liknande.

Nu är det bäst jag slutar skriva innan tårarna börjar rinna igen. Hörs imorgon!

Studentdagen i bilder.

Nu, mina vänner, kommer BILDER från min studentdag. Som ni längtat, som ni längtat.


Här sitter mina sötaste vänner, Helen och Emelie. Champagnefrukost!

Tjejer från klassen =)


Fleeer tjejer i klassen :)


Pojkar och flickor^^


Boys, boys, boys :)


Smiiile! Ja, glada var nog de flesta, för det mesta!


Som sagt :)


Alla i klassen fick varsitt unikt diplom. Jag fick för mitt vackra hår.... kan man tro.


Efter mösspåtagning och kyrkbesök blev det bussfärd till maten! Anledningen till bussfärden är inte på grund av lathet, utan på grund av allt regn och blåst som hade bestämt sig för att invandera Vimmerby JUST på studentdagen. Vilken tajming!


Efter att ha proppat i sig middagen var det pausunderhållning i väntan på den graciösa efterrätten,


Några timmar senare var vi inte längre elever vid Vimmerby gymnasium. Sorgligt, ja, men det kändes dumt att stå och tjuta bland allt folk.


Efter att ha stått och skrikit på ett flak i ösregnet var jag blötare än ett hav. Samtidigt kände jag mig som ett växthus med alla blommorna.


När man sedan torkat (typ) och ätit god mat tillsammans med den käraste släkten var det UTGÅNG som gällde! Emmelie hängde på med ett glatt humör =)


Helen mötte man med telefonen fastklistrad på örat. Den som är förvånad räcker upp en hand!


Ja, kvällen sedan var glad och galen. Hehe.

USCH vad jag hatar att allt över. Både gymnasietiden och studenten. Vi gör om allt igen, right?


Tusen bilder och Coldplay

God morgon (jag gick upp för en timme sedan, så det är fortfarande morgon för min del....)!

Håller på att installera mig i den här datorn för fullt, alla bilder är överförda hit nu så nu är det bara att sortera dem. Eller bara att bara. Det kommer tag. Vem kunde tro att jag har tusen bilder? Värre blir dock med musiken sedan. Mycket har jag ju på skivor men det är även mycket som inte är det. Det blir ett heltidsjobb. Tur att man är ledig ett tag nu. Hehe.

Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på Coldplay. Jag älskar deras låt "42". Speciellt i början, när det där långsamma är. Victor sitter vid den andra datorn och lyssnar på allt annat än Coldplay. Han har världens högsta volym och så det dunkar ända hit upp till övervåningen. Han kommer vara döv innan han fyller 30, helt klart.

Nej nu ska jag försöka fortsätta fixa lite här.

Ciao!

Plugg...?

Yo!

Sitter just nu och latar mig i soffan. Nej, jag har inte flyttat den stationära datorn hit. Jag använder laptopen som jag fick i studentpresent. Det enda negativa med den där är att nätet är väldigt segt. Det är ett mobilt bredband och det kanske inte är det bästa här ute i skogen. Men, men, om två månader flyttar jag och då kanske det fungerar bättre.

Det känns väldigt knas att sitta hemma och bara slappa utan att ha ångest för att jag borde plugga. Min hjärna har inte riktigt faattat det än. Utan ibland när jag sitter och inte har något att göra så tänker jag "jag kanske ska plugga...." sedan kommer jag på vänta lite, jag har inget plugg kvar". Hehe. Fast, ska jag vara ärlig önskar jag att jag hade det, det hade varit ett tecken på att skolan fortfarande var igång, precis som vanligt.

Mina studentbilder kommer inom kort (haha ordvits!!). Har inga bilder alls på denna dator än, så de kommer när de kommer, helt enkelt.

Nu ska jag spela lite av de roliga spelen som finns här.

Ciao!!

Studenten avklarad

Mot alla odds överlevede jag min studentdag. Den var trots tårar som rann ibland väldigt rolig.

Bilder kommer.

Det gör ont, det gör ont

Jag skrev en massa. Men det blir inte bra. Jag har inga bra ord.

Det gör ont att ta studenten.


Studentveckan hittills...

Jag ber om ursäkt för den mindre bra uppdateringen. Skulle ha skrivit här i tisdags, men somnade av utmattning i två timmar så jag hann helt enkelt inte sätta mig här. Studenten imorgon. Dagen jag fasat för länge nu. Jag försöker dock se fram emot imorgon, jag ska ha det så roligt och all ångest och deppighet får jag ta itu med efteråt. Det ska bli en fin dag imorgon. That's it.

Har ju lovat att lägga upp lite bilder. Så här kommer några från studentveckan.

KLASSFESTEN 1/6


Klassen äter maaat


Ante och Jocke


Brännbolltime! Tillsammans med uppklädda lärare :)


Som sagt ;)


Senare på kvällen ;) jag och Helen hahahaha


Jag, Therese och Emelie :)


Johanna och Sara =)


Roooliga människor! :)


Sandra och Hanna :)


Jag och Jocke =)


Emelie och Sandra =)


Jag och Hessi, hehe x) :)

ALV och Emelie 3/6


Vår mentor drog med klassen till Astrid Lindgrens värld, där fick vi gratis glass!


Jag, Emelie och Helen - nej, vi är inte normala. Men det är heller inte meningen att vi ska vara det ;)


Efter ALV-besöket blev det att tränga ihop sig i Helens bil innan hon och jag drog hem till Emelie. På bilden är det Ante, Jocke och Emelie som ni ser :) hehe. Det var trångt. Vi åkte runt med dunkande musik och inget tak :)


Emelies mamma gjorde ordning VÄRLDENS godaste banan split till oss!


FÖR VI SKA TA STUDEEEEEEEEEENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!


Det var alla bilder än så länge. Lär bli bra många fler imorgon. Hör av mig här igen om en stund :)

Trötter

My god. Sitter just nu i skolan trött och bakis efter en mycket rolig klassfest hos en klasskompis igår. Med endast fyra timmar sömn är det nog inte så konstigt att jag är halvt död. Var faktiskt ganska pigg när jag vaknade, flög upp ur sängen och fixade ordning frukost för mina kära vänner som däckade hemma hos mig. Kommer lägga upp lite roliga bilder sedan när jag kommer hem.

Har för övrigt upplevt min allra sista måndag på Vimmerby gymnasium och idag är det den allra sista tisdagen och är jag inte helt ute och cyklar den allra sista dagen med lektioner. Det känns konstigt och så fruktansvärt sorligt. Men men.

Nu orkar jag inte skriva mer.


RSS 2.0