Suck

Är fullt medveten om den fruktansvärt dåliga uppdateringen, men ja, jag skyller på skolan. Det är inte ens skönt att det är fredag imorgon, eller jo, på ett sätt är det. Tidigare har jag dock alltid haft en regel om att plugg är TOTALT förbjudet på fredagar. Imorgon lär jag bryta den regeln, vilket blir andra gången denna månad. Suck gånger 55.

Och ibland känns det som att jag aldrig lämnat den känslan.

Stupid book

Jag borde inte sitta här. Inte alls. Jag borde läsa i min dumma bok som måste vara utläst till på fredag plus att jag ska ha gjort en massa uppgifter. Suck gånger 54. Jag har ingen ork, men det är sådant man måste. Det är bara att se fram emot lördagen, då är det fest och då ska jag bara ha kul. Ingen tänk på läxor eller någonting. Dessutom ska jag inviga min nya klänning, som jag köpte i dag. Jag älskar den.

Nu ska jag äta. Sedan läsa. Sedan sova. Jag sov för övrigt sjukt gott inatt. Underbart.

Jag är ingen robot - tro det eller ej

Jag blir så (ursäkta mitt uttryck som skulle få vissa att slå huvudet i väggen) jävla asförbannad, ibland. Vissa människor, lärare, förstår INTE att man har ett liv utanför skolan, och att man redan har grejer HÖGT upp över öronen.

"Jag har inte tid!"
"Vem sa att hon inte hade tid?"
"Jag."
"Men vi har bara lektionen en gång i veckan... det är klart ni alla här har tid att göra läxan då!"

Nej, jag har inte tid. Jag har en bok att läsa ut till på onsdag plus att göra uppgifter till och ett stort arbete som måste bli bra, och det måste vara klart den här veckan. Jag behöver även sitta med projektarbetet lite varje dag. Dessutom exploderar min mage snart på grund av all stress, så jag vill gärna ha lite fri tid också.

Elever är inte några himla robotar. Tro det eller ej. Jag är inte det i alla fall. Blir jag lärare tänker jag aldrig någonsin tvinga på mina elever läxor om de redan har fullt. Jag ska se dem som människor som behöver fri tid också att slappna av på. Jag lovar och svär.

Och ja, jag vet. Jag har haft ett helt lov, jag gjorde inte alls mycket just för att jag skulle slappna av. Nu har jag dock bara ångest för att jag inte gjorde något.

Men, vad gör man? Jag har egentligen en till läxa, som har med den tidigare skrivna konversationen att göra. Men jag skiter i den. Jag gör det. Jag orkar liksom inte bry mig...

waiting and waiting...

http://fawm.org/songs/30/

<3

Kändisinvation på A6

Är precis hemkommen från en tripp med familjen i Jönköping. Det var shopping på A6 som gällde, och jag hittade världens sötaste mini-kofta på MQ och ett par Converse. Så nu är jag happy!

Det var dessutom kändisinvation (eller något) på A6. Själva centrat arrangerar något på helgerna som jag inte fattade vad det var riktigt, och varje lördag antar jag att kändisar kom dit. I dag var han Alexander, från Idol, ni vet, där. Jag såg han strosa runt där inne och han såg ut att ha lite bråttom. Två gånger fick jag syn på honom. Victor och pappa hade även fått syn på Peter från Bonde söker fru. Status...

Nu ska jag i alla fall snart se på "Jurtjyrkogården 2". Jag älskar den första filmen, har sett den här någon gång innan men minns inte ett skit. See ya!

Matlagningen...

Ni kanske undrar hur det gått med matlagningen här. Well. Pannkaksgöret fungerade rätt bra, eftersom jag gjorde smeten, sedan kom pappa hem och stekte dem. Yey. I går skulle Victor och jag fixa pommes med lövbiff. Jag ställde in pommesen i ugnen medan han stekte. Jag stod lite vid sidan av och kryddade lite och så där. Trots att han är fem år yngre än mig och har hjärnan fylld med moppe-tankar så är han ändå bättre än mig på att laga mat, i alla fall mer intresserad. I dag var det lasagne som gällde. Jag rev osten och fixade fram allt som skulle fram, rörde i såsen och hällde i den i formen då det var dags. Han stekte färsen, blandade ihop såsmixen och de övriga ingredienserna och fixade med pastaplattorna. Sedan var det bara för mig att ställa i den i ugnen och hålla tiden. J

Jag har alltså klarat mig rätt bra, har sluppit ringa brandkåren och familjen har lyckats undkomma att äta äcklig mat hela veckan. Jag har tur som har en sådan duktig lillebror. I går var han dessutom snäll och skottade bort snön (med en traktor) från isen, med hjälp av farfar, åt Emmelie och mig. Hon och jag stod och tittade på och tog lite kort. Dock, fick han tio kronor av mig sedan, som tack, fast egentligen handlade det väl mest om en "vadslagning" ifall han skulle "våga" kasta sig i en snödriva, vilket han alltså gjorde.

Nu är jag, på tal om matlagning, fruktansvärt hungrig. Jag ska nog göra mig en macka.

God mooorning

God morgon!

Jag sov oerhört gott i natt. Somnade vid halv tolv och gick upp precis. Det här så här det ska kännas när det är lov! Tyvärr blev det ingen resa till Kalmar i dag, eftersom Helen blev sjuk. Får hoppas hon är bättre till i morgon :)

Nu ska jag i alla fall försöka hitta någon film att se på.

See ya later!

Tired as hell

Jag är t-r-ö-t-t. För en gångs skull har jag varit igång - kan man säga hela dagen? Det var skridskoåkning med Emmelie, promenad med Emmelie och i ensamhet, balträning som var dubbel så lång än vanligt.

Jag lär somna snabbt sedan.

Plastikkirurgi - hell no!

Jag såg på det här programmet "Plastikdrömmar" (eller vad det nu heter) på 3:an precis. Det handlade om två 17-åriga, brittiska tjejer som ville plastikoperera sig. Den ena tjejen ville bli av med fettet på magen, medan den andra ville ha större bröst. Deras argument var att de nu hade dålig självkänsla på grund av detta, att de ville känna sig som vanliga tonåringar och jag vet inte allt. Och nej, jag personligen förstår mig inte på plastikoperationer om de verkligen inte är fullt nödvändiga, som till exempel vid svåra brännskador och sådana saker.

Att de skulle få bättre självkänsla genom att operera sig, kan jag faktiskt inte förstå. Visst, jag är inte dem, jag vet inte hur de känner sig. Men, ändå, hon som ville förstora sina bröst, hon var väldigt smal och hade tidigare varit anorektiker, och genom det "förlorat" sina bröst. Jag kan tänka mig att har man varit anorektisk så har man ganska låg självkänsla, men att den skulle bli bättre genom att få större bröst vet jag inte om den skulle. Det handlar nog mer om att acceptera sig själv som man är. Hon såg, enligt mig, inte ett dugg konstig ut eller så. Jag har ungefär samma kroppsform som hon, men har inga funderingar på att operara mig, inte alls. Kan hon vinna självkänsla så kan hon nog även acceptera sig som hon är. Nu opererade hon sig ändå till slut, och hon verkade vara väldigt glad. Jag undrar dock hur länge det räcker i längden.

Den andra tjejen, beslutade sig till slut att inte genomföra någon operationen, tills vidare. I stället skulle hon försöka få plattare mage genom att äta sunt och motionera. Enligt mina åsikter: ett klokt beslut. Jag tror att klarar hon det, kommer hon förmodligen vara mer nöjd med sig själv än vad hon hade varit om hon gjort en operation. Jag menar, tänk att ha uppnått ett mål efter att ha kämpat en massa! Är man inte då strålande nöjd? Hon sa även på slutet, efter sitt beslut, att hon börjat acceptera sig själv mer, eftersom hon insåg att hon kunde göra något åt det på egen hand. That's great!

En plastikkirurg som medverkade i programmet, fick både dåliga och bra intryck hos mig. Ett dåligt var, att han uttalade sig om att det är helt okej att vid 17 års ålder operera sig, eftersom att det är vid den åldern man börjar dejta och att man då insåg att man inte ser ut som "de andra", och att det skulle vara något neagtivt... DET uttalandet förstod jag mig INTE på. Som att det skulle vara DÅLIGT att se annorlunda ut? Och vad fasen är "normalt" då? Jag blev helt störd. Dock så verkade han vara klok med att ändå inte operera vem som helst, han ansåg att man måste vara mogen för det, både kroppsligt och känslomässigt, vilket är helt rätt enligt mig.

Men ändå, jag tycker att det är grymt att 17-åriga tjejer ska må så dåligt att det enda som verkar vara utvägen är en operation. Att en kirurg kan tillåta det är sjukt, egentligen. De behöver nog hjälp från annat håll, först.

Tredje mars...

Den tredje mars är det dags igen. Äntligen, ska man väl kanske säga. Åter igen och äntligen ska jag sitta bänkad framför teven varje tisdag klockan 21 för att glo på Desperate Housewives.

Nu ska jag dock se på Lipstick Jungle.


Gage

För ett tag sedan blev en katt här hemma överkörd. Han hette Gage. Döpt efter det sjukt söta barnet Gage i "Jurtjyrkogården". som blev överkörd av en lastbil i den filmen.

Det ligger nog en förbannelse över det namnet.

"Mästerkocken" Emma

Nu när det är sportlov, när mamma och pappa jobbar och jag och Victor är ensamma hemma, så tilldelas uppdraget matlagning till oss. Jag har säkert nämnt något liknande förut. Att tilldela mig en uppgift som handlar om matlagning är som att tillåta en eventuell eldsvåda i köket eller förbannat äcklig mat till middag.

Jag förstår inte vad de tänker med, och hur mycket jag än säger att det är en mycket dålig idé så säger de bara "det gör inget". Nehe? Så det gör ingenting att ett antal brandbilar står utanför huset när ni kommer hem eller att ni spyr resten av kvällen sedan? Det var ju bra det.

I dag ska jag steka pannkakor. Jag lovar att uppdatera om en eldsvåda blir på sin plats, så fort jag får tag i en dator då...


Skridskotajm

En riktig sportlovsdag har det varit denna soliga dag, med snön fortfarande liggandes på marken. Korvgrillning vid sjön med familj och släkt. Skridskoåkning för mig och Emmelie och fiske för Victor och Emil. Emmelie och jag blev så kära i skridskoåkningen, att vi förmodligen ger oss ut i morgon också. Sjukt länge sedan sist man åkte skridskor. Jag tror inte jag åkt det på två år, och då var det i en ishall, vilket inte är ett dugg samma sak och absolut inte lika roligt.

En bild, på mig och Emmelie. Fruktansvärt heta med tjocka vinterjackor, mössa och hjälmar som gör att huvudet verkar vara dubbelt så högt!



På tal om skridskoåkning. Var det bara jag som tyckte Markoolios framträdande på melodifestivalen i går var lätt bäst och absolut roligast? Varför gick det inte vidare över huvud taget? Markoolio var min idol som liten, när jag var nio uppträdde jag som honom för klasskompisar med föräldrar (oh my god), det är min plikt att stötta honom. Eller något. Han var hur som helst bäst i går.

I kväll blir det glo på Buck, som pappa brukar säga. Får hoppas jag inte somnar, som jag råkade göra sist.

Samhäll och halka...

Jag ber om ursäkt för den otroligt, hemskt, dåliga uppdateringen. Hur som helst, har haft mycket att göra och mycket att tänka på. Så är det ibland, jag hoppas folket inte saknat mig alltför mycket.

Nu är det sportlov, vad säger man då? JIPPI!!!! Sova, sova, sova! Skönt, skönt, skönt... Jag är alldeles förskräckligt trött så det passar självklart bra just nu. Förutom att sova, om någon trodde det var det enda jag skulle göra, blir det även att plugga, förmodligen åka till Kalmar med Helen och så blir det fest nästa helg. Sounds great, or what?

I dag på Samällen (a-kursen), så frågade vår lärare om hur vi låg till med uppsatserna som vi skriver, eftersom det är tänkt att den ska vara inlämnad måndagen efter sportlovet. Ett par stycken var klara. Därefter frågade han vilka som behövde jobba under lovet, nästan alla räckte upp handen (jag var en av dem). Han föreslog då att vi skulle flytta datumet en vecka framåt, men då fick vi lova att inte jobba under lovet. Det finns alltså normala lärare också (kommer hur som helst ändå arbeta på lovet, hehe). För att hålla sig till ämnet lite fick jag reda på hur min uppsats för Samhäll B-kursen gick. Det gick bättre än vad jag väntat mig, tack och lov. Nu är det en ny uppsats på gång, då jag även ska genomföra en enkätundersökning, får se vilka som blir offer till det.

Hur som helst, jag läste om halka i min käras kusin blogg. I går när jag hade varit på biblioteket (som jag för övrigt är nästan varenda dag nu känns det som), och var på väg tillbaka till skolan, gick jag ner för en liten backe samtidigt som jag av någon anledning småsprang. Det som hände var att jag halkade till, åkte ner på det ena knäet och gled på det ett tag. Sedan lyckades jag ställa mig upp "i farten" så att säga. Såg väl ut som en som hade friat och halkat till, eller en rockstjärna som gled ner på ena knäet med gitarren i famnen för att göra ett solo. Hade i alla fall dött av skratt ifall jag sett det utifrån.

Nu har jag uppdaterat. Be happy!

Inte ett dugg klokare...

I dag var det besök på Linköpings Universitet. Med föreläsningar som inspiration för läraryrket, hur lärarutbildningen är uppbyggd och hur man designar sin egen utbildning, så är jag trots allt inte ett dugg säkrare på vad jag ska göra. Detta tar helt, seriöst kål på lilla mig. I går när jag pratade med Syv sa hon att jag skulle göra plus - och minuslistor för de utbildningar jag funderar på. Alltid något, så får göra det och se vad som händer.

En annan sak jag gjorde i dag, var att hälsa på en sväng på fotbollen! Jag kände verkligen hur mycket jag saknar det. Det var helt konstigt att bara sitta och titta på, jag vill också stå upp och peppa dem och hålla igång. Gah. Det var nästan frustrerande. Men, men, så är det. Var dock definitivt inte sista gången jag var där!

Nu bör jag sova. Så jag ska göra det.

God natt!

bye bye stomach...

Jag funderar på att amputera bort min mage.

Lista!

Sommarne 2007(?) höll alla på med sådana här listor! Bara för att jag är uttråkad gör jag en sådan :)

Vad heter du: Emma
Var bor du: The Wood of Vimmerby
Trivs du där: Nja...
Brukar du läsa horoskop: Typ inte, onödigt att läsa sådant som ej stämmer ändå...
Har du körkort: Nej
Favoritdjur: Kissekatten!
Festar du mycket: Det händer
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Inte för full
Antal kuddar i sängen: Två
Äger du ett busskort: Japp, blir dyrt att komma till skolan annars
Vad åt du till frukost i dag: En jättegod frukost som Sofie ordnat! Varm oboy, hembakat bröd och honingsmelon!
Har du haft sex i dag: Hm..................... nej
Nästa mål i ditt liv: Komma på vad i helskotta som ska hända efter studenten!
Hur svarar du i mobilen: Jah, hallå?
Antal timmar sömn inatt: Sju och en halvtimme?
Sov du ensam: Sov själv i soffan, ja, men i rummet intill fanns två crazy kusiner
Din hobby: Hemligt
Vad är det för veckodag: Lördag
Vad åt du senast: Chips
Vem fick du sms av senast: Min kära kusin: Emmelie!
Vem ringde dig senast: Mammmiii
Godaste ölen du druckit: Öl passar ej mina smaklökar
Vilka hårfärger har du haft: Ljusbrun, mörkbrun, svart, röd blandat med orange (efter en totalt misslyckad färgning), rödbrun...
Vad såg du senast på teve: Melodifestivalen som för övrigt var väldigt tråkig...
Vad läser du för bok just nu: "Skitsnack"
Längd: 170
Skostorlek: 40-41
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: Bara i mig själv
Vad gör du om ett år: Har roligt!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, det gör jag allt... The Wood of Vimmerby är tristare än tristast
Dricker du: Annars lär jag söndertorka...
Vilken parfym använder du: Det är olika, någon från Umbro, någon från Oriflame and so on...
Vilka skor använder du: Just nu mina älskade stövlar med klack från Wedins som jag köpte på rea för 300, det vanliga priset var 1200 har jag för mig!!!
Spelar du något instrument: Piano och gitarr
Vem är snyggast: Eh? Dum fråga... det vet väl alla ;) titta till höger
Vem vet mest om dig: Förhoppningsvis jag själv
Vad vill du ha just nu: Sömn! Och någon rolig människa att bubbla med...
Vilka sjukdomar har du: Just nu en äcklig magkatarr, om det räknas som sjukdom
Fobier: Mupparna... alltså: B-L-Ä
Känner du en snygg kille: Ja... :)
Åsikt om jultomten: Han var riktigt snygg i går ;)
Vill du gifta dig: Oh ja :)
Skolväska just nu: En svart med knasigt tyg
Har du glasögon: Nej, men linser. Samma sak, glasögon som sitter i ögonen... hehe
Hur ser din plånbok ut: Svart och liten och dålig
Favorittv-program: Desperate Housewives, Sex and the City, 2 ½ Men... ja dem framförallt!
När ska du festa nästa gång: Den 20.. eller var det den 21?
Vad köpte du senast: Haha, jag ÄLSKAR att kunna skriva det här: En balklänning
Hur mycket pengar har du just nu: Bra fråga... 1000 kronor?
Senast kramat: Hm... Jag minns inte om det var Emmelie eller Sofie.
Vem sov du hos senast: Hos Sofiiiiie ;D
Stjärntecken: Kräftskiva
Kroppsform: Bra
Varm favoritdricka: Varm choklad... yummy!
Säger ofta: Coolt... kanske?
Saknar du någon: Ja...
Du fikade senast: Vid 12 ungefär?
Hur känner du dig nu: Sömnig och uttråkad
Kan du laga mat: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
När och varför grät du senast: I dag på tåget på väg hem. Jag och Emmelie skrattade så att vi tjöt! Anledningen var bland annat hårda ostskivor på ett mindre lämpligt ställe...

The Promdress

Jag har köpt en balklänning som jag är alldeles kär i

Barbiedockan

Blogg.se:s förstasida pryds med en bild på en barbie. Barbie fyller tydligen 50 år, trots att inte en enda rynka har bildats än. Det är säkert botox.

Jag minns när jag lekte med barbie, haha. Oj, vad roligt jag tyckte det var! Efter den galna lekstunden låg alltid en massa klädesplagg utspridda över hela golvet. Och skor, som var rent ut sagt ett h-vete att hålla reda på! Jag menar, de var små, jag var inte gammal - det är ingen bra kombination.

Jag minns även att jag och min kära kusin Emmelie ofta brukade ha lite fight om en alldeles speciell jacka när vi lekte med barbisarna, eftersom vi hade varsin barbie skulle vi ju ha varsin hög med kläder. Och den speciella jackan var alltid högst åtråvärd. Det var en pälsjacka som min mamma hade sytt. Såhär efteråt, när jag tänker efter, var den inte alls särskilt snygg, men hur många har topp-smak när man är liten?

Jag kan också minnas en särskild, röd barbie-bil, som däcken alltid lossnade på. Och en vit häst med rosa vagn som var radiostyrd. Även hur jag parade ihop två barbie-barn, en pojke och en flicka, som var syskon. De var väldigt kära i varandra. Fantasin är stor, men inte heller den alltid på topp som liten.

Nu kan jag inte uppdatera här förrän på lördag kväll, eftersom jag i morgon åker till Linköping tillsammans med min barbie-polare Emmelie och hälsar på Sofie, som även hon är en gammal barbie-polare.

Ni får klara er utan mig. Ciao!

My future

Jag har tänkt väldigt mycket, förmodligen luktade det bränt av allt tänkande. Det jag tänkt på (alla blir såååå förvånade) är min framtid. Vad som händer efter den efterlängtade studenten som är om exakt fyra månader (hjälp). Jag har länge varit inriktad på att bli lärare, och den senaste tiden även funderat på att gå ett retorikprogram i Örebro. Det jag vet nu är att jag förmodligen skippar retorikprogrammet, men också även lärarutbildningen.

Jag är ganska säker på att jag vill jobba med barn och ungdomar, därför passar det ej att gå retorikutbildningen, trots att det vore intressant. Det som avskräcker mig från lärarutbildningen, är just själva lärargrejen. Helt, helt ärligt: jag kan inte se mig själv som en lärare. Jag kan bara inte det. Jag är nog... usch, vad ska man säga? Inte tillräckligt intresserad av att lära barn matte och svenska... eller något. Dessutom så känns det som att jag för tillfället är mer intresserad av att jobba med ungdomar, typ. Däremot är högstadie - eller gymnasielärare inte lockande, eftersom jag inte kan se mig själv undervisa i något av ämnena. Svenska, okej, skulle kunna vara roligt - om man bortser från all historia som av någon dum anledning läggs in i detta ämne. Englska? Sure, men nej, jag kan inte det så fruktansvärt bra. Matte? Okej, om eleverna lär mig först så... Finns en massa andra ämnen också, men inget som antagligen skulle passa mig.

Jag kan se det framför mig, hur jag är som lärare. Lektionen börjar bra, jag introducerar vad som ska gå igenom och vad det ska jobbas med. Efter en kvart sitter jag och pratar med eleverna om något helt annat och något betydligt roligare än själva ämnet. Detta tycker jag, och säkert även eleverna eftersom de slipper jobba, är sjukt roligt. Kan jag inte bara vara en människa som går runt på skolan och snackar? Hehe. Det enda som jag hade tyckt varit intressant i själva lärandet vore att se hur de utvecklas. Hm...

Usch, att det ska vara så svårt! Skönt är i alla fall att jag är bestämd på att jag vill jobba med barn och ungdomar. Ett steg på vägen. På måndag ska jag till Syv och diskutera framtiden, jag får hoppas det hjälper mig något. Ska ta lång tid på mig. Då kanske jag även kan slippa miljöpolitken. Yey.

Nu räcker det att tänka på detta, för ikväll.

Nervrak, typ

Jag längtar så dant till slutet av maj månad, då det mesta lär vara över. Med det menar jag allt som har med skolan att göra, vad jag ska göra efter och en massa andra saker jag inte orkar ta upp här i bloggen. Det är bara för mycket, just nu. Alltför mycket! Tankarna snurrar i hjärnan som en karusell som fått flipp, vilket jag antar är orsaken till min ständigt återkommande magkatarr. Det är så irriterande. För vissa saker känns bara så bra, jag är väldigt glad för övrigt och har trots allt mycket roligt att se fram emot också. Jag kan liksom inte bestämma mig för om jag ska vara deppig och förvirrad eller glad och förväntansnfull. Dock så är det senare alternativet mer lockande. Så mitt tillstånd utåt är på det sättet, vilket nog gör att jag inte bryter ihop totalt.

Jag har dessutom börjat sakna fotbollen. Jag saknar att vara tränare. Att åka på träningarna var tidigare ett sätt för mig att stänga av allt annat för ett tag. Ofta när jag var stressad eller nedstämd eller sur eller vad det nu kunde vara och jag absolut inte hade någon dirket lust till att se tolvåriga barn sparka på en fotboll, så var trots allt alla mina jobbiga känslor inte fullt så jobbiga längre efteråt. Kan låta konstigt, men så var det. Förmodligen sparkade de iväg mina äckel-känslor samtidigt som de sparkade på bollen (hehe, jag är så rolig...). Någon dag när jag har tid, så ska jag dra dit och hälsa på dem. Det ser jag fram emot.

Till dess får jag försöka hitta något annat som kan hålla humöret uppe och stressen nere. Förslag kan lämnas som kommentarer här på bloggen.

BULLSHIT

Bullshit. Det ordet får mig alltid att tänka på filmen "Hur man blir av med en kille på tio dagar". Ni vet, när hon, Andy, träffar hans (vad han nu hu heter) familj och de spelar någon kortlek som heter "Bullshit".

Bullshit = skitsnack. Ifall någon missat det. Just nu läser jag en bok som handlar om just skitsnack. En bok som jag ska använda till mitt projektarbete. När jag läst ut den ska jag berätta en massa roliga grejer jag läst ur den och även dela med mig av mina åsikter och dessvärre erfarenheter. Spännande, right?

Ha det bra.


Aktivitetsdag

Fantastisk dag. Fantastiskt seg dag. Med andra ord är det aktivitetsdag. var och bowlade för någon timme sedan med Helen och Alexander i min klass, kom tvåa så helt åt skogen (hem till mig.... ;)) gick det inte! Halv ett blir det massage, får se hur det går. Lär sluta oacceptabelt tidigt, så det blir väl en evig vänta på bussen sedan. Men jag står väl ut antar jag.


Helen och jag sitter i naturarnas område på skolan och ockuperar deras datorer, jag hoppas de ej blir arga :)

Ciao!


Skolkort

Mamma håller på att sätta upp både gamla och nya skolkort på väggen.

Det är bäst att man är med och ser till att de allra värsta inte sätts upp!

RSS 2.0