Veckans låt

Enrique Iglesias - Don't You Forget About Me

Den gör ont, men jag älskar den!


Sängproblem

Jag satt i sängen med laptopen i knät och surfade runt, då min brorsa kom och satte sig bredvid mig.

Det gick någon minut.

Sedan sa det POFF, och ett ben till sängen åkte loss.

I min säng kan man inte vara två personer. Bra att veta!

Otur i Mario Kart

Något som irriterar mig är Victors Mario Kart, jag fattar inte vad det spelet har emot mig egentligen. För sådan otur som jag har så undrar jag om det inte är någon som fifflat med det. Nej, jag säger inte detta för att jag är en dålig förlorare, utan för att jag faktiskt tycker att jag har enorm otur, vilket min bror FAKTISKT håller med mig om. För liksom, det kan gå jättebra, jag ligger etta och bara sekunder innan jag ska passare målet får jag en ettabomb på mig, plus ytterligare ett skal, någon som kör på mig och är det riktigt illa kommer ett POW också. Under den här tiden som jag torteras hinner det passera ett antal andra förare och det brukar sluta med en pinsam sjätteplats. Vad är det för fel? Jag ska nu ta och spela det igen, för att se om min tur ha vänt.

Önska mig lycka till, people!


(http://ui27.gamespot.com/314/wallpaper_2.jpg)



Update!

Bloggen hamnade visst åt sidan ett tag nu då det var jul och massa ståhej, men nu är jag tillbaka. Idag fyller min pappa år, så grattis till honom! Dagen till ära blir det god mat här hemma i skogen; hasselbackspotatis och något kött! Jag längtar.

Helgen har annars varit bra. I fredags firade vi Greger som fyllde år och på kvällen blev det att han, jag och Emmelie drog till metro och hade det roligt. Träffade lite folk från gymnasieklassen vilket var oerhört trevlig! Något som även bidrog till min längtan tillbaka till gymnasiet. Nu när jag har varit hemma ett tag också och vant mig vid det, känns det lite som förr och att jag alldeles snart ska återvända till gymnasiet efter ett jullov. Tänk, om det ändå vore så! Istället ska jag återvända till Kalmar snart vilket i och för sig känns mycket bra det också! Hur som helst, i lördags var det släktmiddag med kusiner och folk från mammas sidan, vilket var mycket trevligt. Sällan man träffar det folket nu för tiden, tycker jag.

Vad jag mer vill informera er om är att jag stör ihjäl mig på mitt mobila bredband här hemma i skogen. Det går så långsamt så att man hinner koka kaffe (om man nu tycker om det) mellan alla sidvisningar. Värre blir det också när man har Spotify igång. Det är helt enkelt inte meningen att man ska vara nåbar när man vistas i skogen.

Nu skall jag köra lite Mario Kart mot brorsan, håll tummarna för mig!


Säg hej till....


Det här min lillebrorsa. Och min katt. SAY HI!

Tankar, mitt under julen!

Då var julafton över, som har varit super. Trots det hamnade jag ändå i en massa djupa tankebanor. Eller hur man ska uttrycka det. Satt och tänkte tillbaka på tiden för drygt två år sedan. Jag hade precis börjat tvåan på gymnasiet. Jag var fruktansvärt glad och lycklig och skrattade hela tiden (vilket hade sin anledning), jag visste vart alla mina vänner stod och allt var bara bra. Jag säger inte att allt är dåligt nu, men tiden just då var nästan helt perfekt. Hade en "ynka" detalj varit annorlunda hade allt verkligen varit perfekt. Jag önskar att det var så nu också. Jag vill ha den där lyckliga känsla då allt bara känns fint, jag vill ha mina närmsta vänner omkring mig, så nära som möjligt.

Som sagt, tycker jag inte att allt är dåligt nu. Det är bra, helt enkelt, trots att det finns saker som ger mig en oerhörd ångest, saker som nästan var självklara för drygt två år sedan. Det finns saker som jag tänkte på jämt då, som jag idag gör allt för att inte tänka på. Låter kanske ologiskt, men det är just för att vissa saker ifråga bara bör glömmas bort, eftersom jag idag vet att de aldrig kommer att bli självklara. Är det kanske den insikten som gör att jag helt enkelt inte kan känna den där underbara känslan? Är det därför jag hamnar i dessa känslosvackor och är det därför jag ibland känner mig smådeppig? Egentligen vet jag inte varför jag ställer dessa frågor. Jag vet svaret. Jag vet att det mesta beror på just allt det där. Och jag hatar att det ska vara så, hatar. Ibland när jag ser andra som har det där blir jag så fruktansvärt avundsjuk att jag egentligen bara vill låsa in mig någonstans. Samtidigt är jag glad för deras skull. Hur skulle jag inte kunna vara det, när jag vet hur mycket det betyder?

Usch. Jag svammlar och tänker som en idiot. Men vad ska man göra? Vart ska man göra av alla påträngande tankar och känslor som ibland bara svämmar över en? Jag vill ibland bara kunna stänga av. Det lyckas ibland, hur vet jag dock inte, det enda jag vet att är att jag bör njuta, för rätt vad det är kommer det tillbaka igen som om en stol kastades i huvudet på en. Precis som det gjort nu. Jag undrar dock om det inte är ett helt möbelset som kommit farandes denna gång, vilket i och för sig inte är första gången. Jag borde väl vara van.

:D

God Jul, people! :D

Julmat bland annat.

Då har väl nedräkningen börjat! Om tio minuter (från det att jag började med detta inlägg) är det självaste julafton, knappt man kan tro det! Klapparna ligger så fint under granen, granen är självklart klädd och mamma har redan dukat för frukost. Tre djupa tallrikar för gröt och fyra småtallrikar för skinkan. Anledningen till att det endast finns tre djupa tallrikar, med tanke på att vi är fyra i denna familj, är att jag ogillar tomtegröt. Egentligen ogillar jag all sorts gröt. Det är som tjockt slem med klumpar i. Med socker och kanel på. Ni hör väl själva hur det låter? Nej, jag kör endast på julskinka jag. Och kanske en macka.

Faktiskt är jag inte så förtjust i julmat över huvud taget. Jag gillar skinkan, äggen, dopp i grytan och mammas janssons (som i själva verket är en potatisgratäng). Julmust gillar jag inte heller. Kommer förmodligen dricka öl eller mineralvatten istället. I helgen när vi hade gäster hade vi exotisk bricka, som vi åt rester utav dagen efter. Jag påpekade att det var mycket godare än julmat och att jag hellre skulle se att vi hade en exotisk bricka på julbordet. Pappa skrattade lite åt mig.

Julgodiset däremot är bra! Victor och jag har kokat både gräddkola och chokladkaka som vi ska mumsa i oss imorgon, sedan finns det en och annan chokladask i skåpet också. Kan dock inte låta bli att önska att vi hade chips också. Känns som att det var evigheter sedan sist jag åt det, och jag är lite av en chipsoman. Men jag får väl klara mig på kolan. Förhoppningsvis ska det gå bra.

OCH NU SLOG KLOCKAN TOLV! God jul på alla människor som läser min blogg (och till er andra). Jag känner redan julmyset som liksom kryper fram i form av ett pirr i magen, hehe. Lovely. Först på tur imorgon är alltså julfrukosten, därefter det årliga (och det bästa på hela dagen) fikat hos farmor och farfar, sedan blir det att fixa med allt mat, äta den och när den är uppäten ska man glo på Kalle Anka och INTE Anna Anka, sedan går väl pappa till ladugården och när han är klar med den blir det väl julklappsutdelning. Resten av kvällen ägnas åt att äta upp allt julgodis och glo på teve, hehe. Eller hur man nu ska uttrycka det. Svensson Svensson får man heller inte glömma att glo på. Restena av min familj verkar var döledsna på det och tycker det är fruktansvärt uttjatat. Jag tycker dock det är fruktansvärt roligt och att man absolut inte får missa det. Det hör till att glo på det!

Ja, det var kanske en del svammel i denna blogg. Men orka. Det är julafton och då får man bryta på reglerna, säger vi.

Ciao!

Jag är ful - haha

Jag är tydligen ful. För Anna Anka anser att det inte finns några snygga brunetter. Sedan om man nu bör lyssna på henne eller inte har ett väldigt självklart svar - lyssna inte. Hamnade på hennes fira jul-program ikväll och Simon och Thomas (de där designerna på tv3) var där och skulle pynta julgranen och det var nästan pinsamt så mycket som hon ansåg var fel med deras julpynt. Och när de väl var färdiga bara fejkade hon att tycka om det, för att visa att hon har känslor eller hur hon nu uttryckte det. Gud vad snällt av henne!

Imorgon ska jag och Victor klä granen här hemma, och den som verkar vara mest intresserad av det är Rags. Så fort vi tog in granen ikväll sprang han dit och började lukta på den, sedan kröp han under den och satte sig där och glodde. Jag vet inte om det var något gift han andades in när han satt där, för jag fick nyss slänga ut honom för att han höll på att spy, stackarn. Ska snart se om han är klar och vill in igen, hehe. Förutom att Victor och jag ska klä granen ska vi även koka lite kola, så duktiga som vi är. Eller, idag ska vi faktiskt göra det. För klockan slog, såg jag nu, tolv för inte alls länge sedan. Så imorgon är det julafton, som jag längtar en massa till!

Vet ni vad? Jag funderar helt seriöst på att gå och lägga mig nu. Det är då verkligen inte ofta jag kommer i säng innan ett, i alla fall inte när man är fri dagen efter. Det är ganska så coolt. Förut satt jag och funderade på när jag sist gick och lade mig innan tio, eller ens innan klockan elva, och kom fram till att det förmodligen är minst ett halvår sedan. Ganska knasigt. Men nu kommer jag kanske i säng innan klockan ett i alla fall, jag får väl nöja mig med det.

God natt!

Arg!

Jag blir SÄLLAN så arg så att jag kokar.

Men nu är jag det.

GAH!

FILM

Usch. Jag har småtråkigt och halvglor på en film på canal+. Och nu upptäckte killen i filmen att hans fru är otrogen. Han kom på henne med sin älskare. Det komiska var att älskaren i filmen upptäckte att han är ett fan av killen vars fru han är otrogen med. Illa. Jag hade gett honom en smäll.

Vilka filmer det finns, egentligen. Igår såg jag på en romantisk komedi som var sorgligt dålig. Jag missade mitten av filmen men fattade ändå allting när jag såg slutet. Det hände alltså inte särskilt viktiga saker i den filmen och det var en typisk romantisk komedi. Där happy endings är det enda som existerar trots att allt är skit från början. Man förstår direkt vilka som kommer få varandra i slutet och man vet att det är så overklighetstroget att man inte ens orkar drömma sig bort och önska att det hände en själv någon gång. Vissa romantiska komedier kan dock vara bra och underhållande, trots det självklara lyckliga slutet och det är för-bra-för-att-vara-sant - andan som liksom sköljer över allt.

Något som jag och Victor glott på nu de senaste dagarna är Hem till Midgård. Ett helt sjukt program men åh så roligt! Bara en massa humor. Det är så det ska vara.

Nej, nu ska jag se hur killen lyckas komma över den där tjejen. Om det nu är det han försöker göra, när han tillsammans med några kompisar har råkat tända eld på ett hus. Det är inte lätt att se på film och blogga samtidigt.


Granhuggning

Idag hade Victor och jag till uppgift att hugga en gran. Vi begav oss därför ut mot den mörka, småländska skogen.

När vi kommit utanför dörren och ut på grusgången fick Victor för sig att kasta snö på mig. Jag tänkte därför göra ett tappert försök att springa åt sidan för att undvika att få en massa kall snö på mig, istället slutade det med att jag halkade till och hamnade på marken. Jag tog emot mig med högerhanden först, vilket nu resulterar i att jag har ont i den. Stackars lilla jag, trodde faktiskt de första sekunderna efter att jag ramlat att jag stukat den. Victor ska snart få sota för det!


Taget med min "ruttna" (som Victor skulle sagt) mobilkamera.

I skogen var det snö överallt och kallt. Jag kände mig högst obekväm i mammas gummistövlar och min gamla, fula keps-mössa. Som tur är så kan man faktiskt gå omkring men knas-kläder på landet utan att känna sig som ett fån. Gummistövlarna var dock för korta vilket resluterade i 20 kilo i snö i vardera stövel och jag trodde mina vader skulle förfrysa innan vi hittade någon gran som dög. Victor fann dock den "perfekta" granen efter en stunds letande och sågade därmed ner den och bar sedan hem den, medan jag så duktigt bar på sågen.

Jag tyckte vi utförde vår uppgift fenomenalt. Utan avsågade fingrar, utan att gå vilse och (det var dock på håret) utan stukna handleder. Applåder till oss!

EN MUS!

Man sitter och halvsover här i vardagsrummet och plötsligt kommer en MUS springandes på golvet! Och KATTEN SOVER i rummet intill. Vad är det för sätt?!?!?! Jag vågar knappast gå in i badrummet för att borsta tänderna nu eller gå och lägga mig över huvud taget då jag känner mig som säkrast här i fåtöljen. Gash.

Det märks att man är tillbaka på landet.


Hoho!

Hohohoho (ja, det är ju faktiskt jul snart)!

Sitter här i fåtöljen och har glott på Sex and the City-filmen som verkar gå på Canal+ varje gång jag är hemma. Men vad gör det? Den är sjukt bra, trots att jag börjar kunna den utantill nu. Har säkert sett den tio gånger snart, så de får allt ta och snabba på sig med den andra filmen nu innan jag tröttnar på denna.

Har haft gäster här i kväll, så jag sitter och äter överblivna chips. Jag gillar gäster på som lämnar chips, det är alltid fint att sitta och äta upp resterna sedan när de åkt, haha.

Visst är det kallt något så in i norden ute? Inte för att jag varit ute direkt idag, men har öppnat dörren ibland och slängt ut mat till katterna och kylan som slagit emot en då var inte den skönaste. Det lär bli en vit jul i år, annars är det riktigt knasigt. Det komiska är dock att det var så otroligt länge sedan det var snö vid jul, för det mesta har det ju inte kommit förrän i februari någon gång och sedan hållt i sig till början av vårkanten, så det är nästan så att man får mer vårkänslor än vinter-feelings nu.

Nej, så mycket mer hade jag inte att informera er om. I'm sorry, förstår hur besvikna ni måste bli!



Jag och mina kompisar!

Hohoohohoho!

Kissekatten :)

Nu sitter jag hemma i skogen. Är trött som en idiot, men annars är allt fint! Har träffat Emelie ikväll vilket var mycket trevligt, trots att hennes bil hade problem med mig, haha. Batteriet dog!

När jag satte mig här i soffan kom min älskade katt springandes och hoppade upp till mig. Så nu ligger han här och spinner som en motorsåg.


Jag tror han har saknat mig! ;)

SLUTA TJATA!

Åh, vad jag är trött på det här tjatet om Tiger Woods och Elin och alla de andra kvinnorna. På varenda löpsedel varenda dag tjatas det om det. Elin har ingen ring på sig, Elin visste om kvinnorna och hon ska flytta och blablablba. Och som om inte det vore NOG, nu ska det även visas ett teveprogram där hans små älskarinnor berättar om detta. Seriöst, vem bryr sig om att de var otrogna med en duktig golfspelare? Visst det var förbannat dumt men det är knappast sista eller första gången något sådant här händer. Och det händer säkerligen hela tiden.

Så, varför all denna uppmärksamhet? Medierna måste ha en sjuhelvetes skrivtorka! Eller så är tidningschefen golfälskare eller hemligt förälskad i Tiger eller Elin. Så måste det vara.

Jullov!

En fiskgratäng står i ugnen och potatisen kokar, jag är dödshungrig! Magen skriker högre än jag vet inte vad efter mat. Jag behöver det, för snart ska det packas och tvättas innan jag åker hem för JULLOV (eller vad man nu kallar det på universitetsnivå)! Åh, jag är så glad! Så himlans skönt! Ingen skola, bara uppgfter och en idiot-bok att läsa ut, men det får man väl ta tag i i mellandagarna eller något. Ja, det löser sig.


Korthårig!!!!

Idag var jag hos frisören. Håret blev jättefint, men ALLDELES för kort.

Jag sörjer lite. Trots att det är fint kommer jag inte kunna acceptera det förrän om ett tag.

TITTA SJÄLVA! Det är kort, kort kort.



Jag sa till min frisör att jag ville spara så mycket som möjligt på längden men få bort det slitna. Och eftersom det var en del slitet tyckte frisören att det inte var något att spara på, och innerst inne visste jag att jag höll med, så jag lät henne köra på. Så egentligen var det rätt gjort, nu är det fint och kan förmodligen växa till sig. Ska färga det senare ikväll, lär bli spännande det också.

Nu skall jag äta mat.

Diskriminerad

Jag blir lite irriterad. Jag sitter och letar runt efter utbildningar som jag skulle kunna tänka mig att gå. Problemet är inte att jag inte hittar någon, problemet är att jag för UNG för typ allihopa. De flesta utbildningar är folkhögskoleutbildningar eller KY-utbildningar, och ofta måste man vara 21 eller 22 år. DISKRIMINERING!

Jag funderar helt seriöst på att försöka hitta något jobb till socialpsykologikursen är slut. Då kanske jag kan jobba ett år så att jag blir tillräckligt gammal för de där himlans utbildningarna och därmed få lite arbetslivsfarenhet vilket är en bra merit till sådana utbildningar. Ja, så kanske det blir.

Men jag är ändå irriterad. Jag vill plugga nu så det är gjort. GAH!

Snö och julkort - ja, julen är snart här

Nu har jag stressat iväg alla julkort! Fick lite panik när jag insåg att jag inte hade tillräckligt med julkort kvar, men upptäckte att man genom nätet kunde skicka ut julkort till folk. Inte lika personligt, men lika bra! Så nu är allt fixat och klart, hoppas alla blir glada!

Vilket VÄDER det är förresten! På förmiddagen var det flera som skrev på sin facebook att det snöade som bara den, jag tittade ut genom fönstret men såg endast några småflingor på marken som hängt kvar sedan några dagar. Men någon snö från himlen kom det inte. Inte förrän vid två-tiden, så att säga. Då började det vräka ner lagom till att jag skulle dra mig till affären och det har inte slutat än. Jag klagar dock inte. Det blir kanske en vit jul! Ska väl dock inte säga för mycket, jag skulle inte bli förvånad om solen tittar fram om några dagar och smälter bort skiten. Vore oerhört typiskt.


Från min balkong, just nu!


Något som passar mig?

Jag hade tråkigt och gjorde ett personlighetstest här. Efter att min personlighet beskrivits kom det upp en rad med karriärer som skulle passa mig.

Enligt mig verkar de inte vara helt blint plockade, även om jag ifrågasätter vissa av dem. Vad tycker folket?

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


Lite tjat

Tjoj!

Har mellanlandat i skogen för ett litet tag. Kom hem från Linköping idag, direkt var det att dra till småkusinernas Lucia-tåg som var underbart att se. Det är så fint och spännande när småbarn går luciatåg, allt möjligt kan verkligen hända! Hur som helst, imorgon drar jag tillbaka till Kalmarstaden igen men återkommer redan hit på fredag då jag stannar hela året ut. Ska bli rätt skönt, trots att det kommer kännas lite vemodigt att lämna vännerna i Kalmar. Men det är sådant man får ta, och helt enkelt se fram emot till nästa år, då man ses igen.

Helt knasigt att det är jul snart. Känns som det var det nyss. Tiden går snabbare än jag vet inte vad. Jag ser fram emot julen. Julfika hos farmor och farfar med kusinerna, alla är samlade och allt mys som bara finns runt omkring hela den dagen är underbart. Det är så skönt att bara slappna av och glömma allt jobbigt och bara ha det bra med människor man tycker så mycket om. Jag älskar julen!

För övrigt, på tal om absolut ingenting, har jag äntligen börjat acceptera att Darin ska medverka i melodifestivalen i februari. Jag är inte helt för det, men det känns okej. En sak som är säker är att jag kommer vara äckligt nervös den kvällen. Jag har till och med bjudit hem Helen till mig som personligt stöd. Haha. Låter sjukt illa, men det vore fan hemskt om det inte gick bra för honom, med tanke på hur mycket dålig (enligt mig) musik som är med där. Jag vet att han kommer vara suverän som alltid, men det betyder ju inte att resten av Sverige tycker det. Egentligen spelar det väl ingen roll, men ni förstår kanske mitt resonemang? Jag tänker hur som helst rösta järnet, som det trogna fan jag är. Jag hoppas det går ypperligt för honom! And people, det är den 20 februari han medverkar i melodifestivalen, vilket innebär att jag är sjukt upptagen då. OCH, har ni någon gång funderat på att ni skulle vilja säga att ni tycker om mig, så kan ni istället visa det genom att ge Darin en röst eller två den kvällen, okej? Om inte för hans skull, så för min. Ni får en kram då!

Nog tjat från mig. Tjoj då!



Snön är på väg!

Frågar man så får man svar!

När jag stod i kön i affären läste jag på löpsedlarna att ett riktigt "antarktis-väder" är på väg. Kanske slipper man 20 grader varmt och sol på julafton, trots allt.

Snön? Vart är du?

USCH vad trött jag är! Hemskt, men ändå måste jag upp för att fixa lite saker. Städa, handla, slå in julklappar och baka. Ikväll kommer Sanna hit och då är det IDOL-FINAL som gäller! Ska bli så sjukt kul! Både Calle och Erik är otroligt duktiga båda två så det kommer bli väldigt underhållande. Vem som vinner har jag faktiskt ingen aning om, känns som att det kan bli vem som helst.

Förresten, vart är snön och varför detta höstväder? Det är sådär grått ute som det brukar vara på hösten, och det är faktiskt (tro det eller ej vädret) den elfte december, alltså en bra bit in på decemeber och snart även julafton. Jag vill att det ska vara snö då. Men ska man se hur det varit de senaste åren är det väl större chans att det blir sol och 20 grader varmt än kallt och snöigt. Men antar att det inte är mycket att göra åt, får väl i värsta fall kasta ut lite dun på marken och låtsas.

Nej nu måste jag ta tag i mitt liv och gå till affären.

Ciao!

Bäst på Mario Kart? JAG!

Jag förklarar mig härmed som KUNG (eller ska man säga drottning?) på Mario Kart. Visste hela tiden att jag skulle vinna, och jag svek mig inte ;) Även om Linus vann sista omgången av tre så räknas inte det, jag vann ju ändå två gånger. Vi har även spelat Mario Golf, först som rivaler och sedan som ett team, askul! Trevligt med någon människa som gillar samma tv-spel som jag. Inte illa.


http://media.gamerevolution.com/images/games/gamecube/mario_kart_double_dash/mario_kart_double_dash_002.jpg


Nu är jag dock trött. Har inte tagit igen mig helt sedan igår, så bäst vore väl att gå och lägga sig. Imorgon blir det i alla fall Idol-final med Sanna och sedan får jag se om håller mig hemma eller om jag går ut en sväng. På lördag blir det Linköping och på söndag blir det förmodligen att glo på småkusinerna när de går Lucia-tåg. Fullspäckad helg, men sådant gillas! Känns dock lite konstigt att tänka att det bara är en helg kvar sedan, och därefter är det julafton. Vart tar tiden vägen?


JULKORT!

Jag kollade posten lite extra sent idag, nämligen alldeles nyss och gjorde en underbar upptäckt! Årets första julkort har anlänt, men det är inte det viktigaste!

DET ÄR DEM FÖRSTA JULKORTEN TILL MIG SEDAN JAG FLYTTADE TILL KALMAR!

Åh, tänk att folk faktiskt tänker på lilla mig, haha!

Det ena kortet var från min kusin Emmelie, och det andra från hennne plus familjen! Jag blev så sjukt glad så nu kommer jag le hela kvällen. Ja, jag vet, jag är fånig! Men jag har verkligen sett fram emot att skicka och få julkort lite extra i år!





Jag hängde upp dem på gardinstången, fint som bara den! Snart anländer Linus hit för övrigt och jag ska ge honom stryk i Mario Kart. Håll tummarna, people (inte för att det behövs, men ändå ;)!

Pensionärerna tar över bussarna

Kom hem halv två i natt. Vaknade tjugo över fem helt klarvaken. Lyckades somna om vid sju och vaknade av väckarklockan strax innan nio, totalt dödstrött. Fixade i ordning mig snabbt och drog sedan till bussen. Bara någon minut innan jag skulle gå av får jag ett sms om att dagens föreläsning är inställd. Jag blev sjukt irriterad, men mycket annat än att dra hem igen fanns inte att göra. Så, dagen har ägnats åt att slappa och andra liknande, vettiga saker.

En sak jag funderade över när jag satt på bussen idag, innan jag fick den fasansfulla nyheten, är om Kalmars pensionärer har någon särskild överenskommelse om att åka buss samtidigt. För det är då fan alltid så. Är inte bussen full av skolungdomar är den, som idag, smockfull med pensionärer och deras rullatorer. Självklart hade någon (ingen pensionär, dock) klämt in en barnvagn idag också, så någon mittgång i bussen existerade inte. Det hela slutade med att pensionärer med rullatorer som skulle kliva på senare under bussturen, sket i det och väntade på nästa istället. Det är illa.

Jag saknar min cykel. Då slapp jag trängas med rullatorer. Jag skulle kunna börja gå till skolan, men det är jag alldeles för lat och morgontrött för. Speciellt om jag kommer hem halv två om nätterna.

Ciao!

WOHO!

Idag kom antagningsbeskedet för vårterminen! Och jag kan glatt säga att jag är antagen till Socialpsykologin!

Julklappar

Nu sitter jag och dricker lite proviva, ska snart dra mig till IKEA för att kolla om de har några bra julklappar att erbjuda. Drog runt på stan igår och hittade inte ett skit. Så jag får hoppas min lycka är bättre idag. För övrigt ska jag förmodligen till stadshotellet ikväll med ett gäng. Får se om det kan vara något att ha.

Ciao!

Coolt

I fredags var jag i Ullared med Helenus. Förutom att trängas med folk och handla, stötte vi även på denna människa i ett snabbt ögonblick.


(http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1765608!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg)

STATUS!

Pojkvän sökes!

Nu ska jag ta tag i mitt liv och skaffa pojkvän. En händig sådan. En som kan skruva, borra och hamra. Så att jag en gång för alla kan få upp mina tavlor på väggen.

Någon frivillig? Kanske kan ta och ragga upp någon i trapphuset.



(http://www.hammarbysjostad.info/storage/Arga%20snickaren%20i%20hammarby%20sjstad.jpg)
Arga snickaren verkar kunna det där med hamra och borra och få upp tavlor på väggen. Men honom vill jag inte ha.


RSS 2.0