Knäproblems.

När jag gick i sjuan fick jag ont i mina knän. Efter ett tag gick det över. Så höll det på ett tag, det kom och det gick, ända fram till två år sedan. Sedan dess, har jag alltid haft ont. Bättre, det blir det inte heller! Så fort jag anstränger dem minsta lilla får jag ont och har fruktansvärt ont i dagar efteråt.

I dag när jag vaknade dunkade det av smärta i mitt vänstra knä - trots att jag inte ansträngt dem något särskilt. Jag vet inte vad det beror på, något skit är det i alla fall. Det knäcker och har sig i dem hela tiden också. Det är oerhört jobbigt.

Aja. Jag överlever. De sitter ju trots allt, fortfarande kvar ;)

:D

Jag är glad igen. Så himla skönt att det är över.

Tack, tack, tack!

Orättvist... eller?

Varför är det så orättvist?

Vissa människor råkar ut för den ena hemska saken efter den andra, medan andra aldrig verka stöta på motgångar. Fast, jag vet inte, de som verkar ha det så bra, kanske har det riktigt dåligt? Kanske rentav lika dåligt som den som hela tiden råkar ut för jobbiga grejer. Kanske är det inte så orättvist, trots allt?

Det kanske bara verkar så.


I'm Sorry, but Here I am Again

Jag ber om ursäkt för den rent ut sagt förskräckliga uppdateringen. Duger det som ursäkt, kan jag säga att händelserna (eller fantasin) i livet att skriva om, inte funnits. Humöret har inte heller varit på topp, av flera olika anledningar. Jag kan inte säga att något av det är bättre, men kan inte skylla på det i all evighet. Hur som helst, jag får försöka vara glad nu dem kommande dagarna. Det är trots allt jul, och då ska man väl vara glad.

I dag har jag i alla fall varit inne i Vimmerby, även övningskört nu i rusningen. Var på biblioteket där jag lämnade tillbaka några böcker. Upptäckte sedan att det var rea inne på Cubus, kunde inte hindra mig själv från att gå in dit, inte heller från att hitta kläder att prova, inte heller från att köpa något. Blev en svart, jättefin, skjortklänning som följde med hem, har tänkt ha den nu till jul. Sedan har jag varit oerhört duktig och städat mitt rum. Jorå, lite har jag allt hunnit uträtta i dag så här innan jul. I morgon ska koka underbart, god chokladkola! Jag känner mig väldigt hushållig (om det nu är så man säger)!

Något som jag borde vara är också ambitiös gällande pluggandet, men det har jag ej hunnit vara än. Har mitt arbete om droger till samhäll B att göra, måste också fortsätta på mitt projektarbete och vill även komma igång med mitt arbete om Afghanistan till samhäll A. Ett arbete som måste blir bra, ligger på gränsen till mvg, jag kommer bli sjukt sur ifall det inte går vägen! Får hoppas på det bästa, håll tummarna, för mig!

Åter igen, ursäkta den förskräckliga uppdateringen. Jag lovar att skärpa mig, det får bli mitt nyårslöfte!

Ha det bra ;D

Christamas Tree

I dag togs julgranen in, som man lätt kunnat ta miste på en enbuske!

Katten tittade undrande på oss, ett träd är inte menat till att vara inomhus, enligt honom.

...

Ibland undrar jag, ifall det verkligen är meningen att det ska vara så? Om det är dags att gå eller om man ska stanna kvar i hopp om att det ska ordna sig. Vad är egentligen rätt?

Det har inte varit bra på flera veckor. Vad har hänt? Jag känner inte heller för att fixa till det, det jag känner för är att lägga det åt sidan, glömma det och börja på något nytt. Det känns liksom meningslöst, när jag ändå inte får något ut av det.

Jag känner mig bara åtsidosatt, det gör inte ont, jag blir bara arg.


Yrkestest, vetenskapliga?

Sitter och gör lite yrkestest. Jag skrattade högt när jag läste detta i ett av resultaten:

Tipset till dig är att söka dig till utbildningar inom jord-, skog- och trädgårdssektorn, alternativt inom bygg/miljö/fastighet.

HAHAHAHA! Det stod att testet inte var vetenskapligt - jag förstår varför, om man säger så!

Har även fått veta att jag passar som civilingenjör, lärare, sköterska och hade jag levt på 1800-talet hade jag varit detektiv alternativt storskurk. Där ser man!

Vad är meningen, egentligen?

Ha! Trots att jag var trött i går, kunde jag inte somna... Så det hela slutade med att jag läste hela två kapitel i engelskboken, utan några större problem (nu har jag bara drygt 200 sidor kvar). Tror det var meningen att jag inte skulle somna! Ibland tror jag helt och fullt på att saker händer av en mening. Eller, rätt ofta, egentligen. Fast, den som då kan tala om för mig vad det är för mening med att jag sitter på en miljöpolitikslektion en gång i veckan, får mer än gärna göra det. Annars, lär jag förhoppningsvis, komma fram till det senare. Någon mening måste det vara, annars är det slöseri på mitt liv!

På tal om, absolut ingenting, ringde någon skum telefonförsäljare till oss i dag. Sådana där som min pappa älskar... Haha. För er som ej fattar är jag ganska ironisk :P Huuur som helst, det ringde en sådan i dag i alla fall och jag var dum nog att svara. Försäljaren ville prata med pappa, men när jag kommit fram till att han var i ladugården, sa jag det till denna människa, som frågade ifall jag inte kunde ställa upp en stund.

Jag: Eh, vad gäller det?

Försäljaren: Ja, det är så att vi har ett företag (som jag ej minns namnet på) som designar egna herrunderkläder. Vi kan skicka ut gratisexemplar hem till er för att ni ska kunna se hur de ser ut. Det kostar absolut ingenting, inte ens någon frakt! Så, jag undrar om du är intresserad?

Här tänkte jag: hörde människan inte att jag presenterade mig som Emma? Eller vet människan inte att Emma är ett tjejnamn?

Jag: Eh, nej, tack... jag är inte intresserad.

Försäljaren: Åh, okej... vad tråkigt! Men, tack ändå. Hej, då!

Ofta man ens skickar underkläder på posten? Tänk om typ paketet skulle gå sönder i postbilen... haha! Roliga bilder sipprar just nu genom mitt huvud!

Men, ja, vem vet? Någon rolig mening kanske det fanns med att denna människa ringde hem till oss. Vad nu det skulle vara för intelligent orsak... Aja. Nu ska jag läsa ännu mer i min engelsbok. God natt!

Innan sömnen blir aktuell

Ja, det är alldeles för sent för att sitta här, egentligen!

Jag borde vara i säng klockan elva, och ska väl helst vara på god väg in i sömnens värld också. Innan dess ska jag dock hinna skriva klart detta blogginlägg, ge min extremt tomma mage något, borsta tänderna, gå på toa, tvätta bort smink, byta om till pyjamas, komma fram till vad jag ska ha på mig i morgon (vilket kan ta sisådär... ett bra tag) och läsa ett kapitel i engelskboken.

Hm. Jag tror jag får ta bort något, något som tar lång tid och inte fullt så nödvändigt... Alltså: engelskboken!

God natt!

Syftet med en blogg... what?

Jag undrar egentligen vad syftet med en blogg är. Hur många gånger har man inte suttit och funderat på vad i hela friden man ska skriva om? Sedan, när man väl kommer på något, förväntar man sig då att någon ska bli värsta intresserad av det man skrev och därefter, följa ens blogg slaviskt resten av livet? Hm. Jag vet inte, jag vet faktiskt inte varför man har en blogg. Varför har jag det? Jag menar, vad har jag för vettigt att skriva om? Ni, people, som läser detta, varför gör ni det? Hur kul är det på en skala att läsa om till exempel min katt, mina matvanor, min besatthet i Lars låtar och spekulationer om Darins musik, klagomål på skolan (vem fan har inte det?) och allt annat i mitt, i övrigt, väldigt nördiga liv?

Jag kommer ihåg dem allra första blogginläggen jag skrev, det var på lunar. Jag lovar, ALLA inlägg som jag skrev där i början innehåller ordet Darin. Och som jag skrev... herregud! De allra första har jag raderat för att de är så makalöst pinsamma att läsa. Har dock letat fram ett, litet exempel som råkar vara kvar:

Lugn, alla, ja e inte lika förbannad som ja va i går, haha. Om nån e intresserad så e Darin på semester me kompisar i USA just nu *de kunde väl tagit me mig* Åh D går ett gett rykte om att Darin ska släppa tredje album i höst! *LÄNGTAR SOM IN I...* o nytt album kan betyda signering! O dvd ska han oxå släppa! Kan inte sommaren bara passera nu?! Ja vill ha höst o d nu!

Bra inledning, väldigt intressant brödtext. Hm. Jag är ironisk om ni ej fattar det. Har dock fått till ett sött rim där som avslutning. Helt bakom flötet (det är så man brukar säga, va?) var jag tydligen inte. Det inlägget har haft tre stackars läsare, my god...!

Hur som helst. Vi lämnar det, ytterst generande inlägget, till en annan, stor fråga... Vad gör en blogg till en bra blogg egentligen? Vissa bloggar som är ytterst populära (inga bloggnamn nämnda) är, enligt mig, absolut inget speciellt med. Flera skriver om inget särskilt, precis som jag (jag menar dock inte att jag är bättre än dem, för det garanterar jag att jag inte är). I en tidning läste jag en gång att en bra blogg måste uppdateras ofta, har bra språk och utan smilysar, bland annat. Har läst flera populära bloggar som inte är stavningskorrekta eller är helt utan smilysar, så det tror jag inte riktigt på. Men, visst, den kanske inte ska vara helt åt skogen (som mitt fjortis-inlägg var) och innehålla en smiley efter vartenda ord nästan . Haha! Kan ju tänka er hur det skulle se ut...

"hej :D ida så va ja så gla :D haha :) dt va asrolit ;D XD :')"

Tss. Jag, tycker personligen, att en bra blogg ska vara rolig, humor är alltid viktigt! Personlig, hur roligt är det att läsa en som ser ut som alla andras (tänker ej ge några exempel, vem som helst kan liksom läsa...)? Tycker även den ska beröra en, på något sätt. Man ska kunna känna igen sig i saker som tas upp! Den ska ha ett hyffsat språk och uppdateras någrlunda ofta. För jag följer då inte en blogg som uppdateras en gång i halvåret...

Anyway. Bloggar är i alla fall roliga, både att skriva och läsa! Folk som läser min tycker jag är väldigt snälla som gör det. Därför är jag snäll och läser andras, fast beror väl mest på att jag tycker de är roliga, antagligen. Jag må vara snäll (hehe?), men så snäll att jag läser andras bloggar för att de ska bli glada, där går gränsen... Haha, nu vet jag inte vad jag pratar om (eller skriver, rättare sagt... eller skrivet?).

Nu ska jag i alla fall avsluta detta inlägg. Med ett rim:

Hej, och hå, blogga på!

XD Jag är för rolig... eller inte.

Cooongrats

Wihu, Kevin vann! Hoppas verklige det går bra för honom, nu!

Jag saknar dig så jävla mycket...

... and Everything Felt Fine

Haha, varför, bara så där, helt plötsligt, känns det mesta så bra?

Kändes skit bara för typ en vecka sedan, nu flyter allt bara på! (Hrm, bara för att jag skriver det där, ska vi slå vad om att allt går åt skogen?) I dag har jag skrattat så att jag fått träningsvärk, haft knasiga diskussioner och provat kläder på Cubus och B Young med Emmelie, mycket, mycket roligt!

Dock, så har jag en del skit att göra nu innan lovet börjar... men jag överlever, så farligt är det inte.

*Arbete om epilepsi för kursen Människor i behov av stöd (som jag började på för sisådär två månader sedan, plus att redovisingen gjordes för en och halv månad sedan typ, men själva uppsatsen ska ej vara inne före jul... så, ja, det säger sig självt).
*APU-rapport för kursen Arbetsmiljö och säkerhet
*Två äckliga omprov i Samhäll B (typ, första gången ever jag gör omprov)
*APU-uppgift för kursen Människor i behov av stöd
*Renskriva svaren till frågorna om Att vara flykting för kursen Människor i behov av stöd
*Läsa ut min engelskabok The Partner
*Fixa intervju för religionen (någon som känner någon som är kristen?)

Puh! Märks att Människor i behov av stöd är en 200 poängskurs! Ganska smart att ställa upp det så här, nu vet jag vad som ska göras. Haha, jag är säker på att ni tycker detta är så jäkla intressant!

På tal om inget, innan jag avslutar, har hittat två retorikutbildningar som verkar intressanta... Finns i Örebro och Stockholm. Hm, tåls att tänkas på!

Hej då!

Good week

Klockan är snart tio och jag ska snart gå och borsta tänderna, därefter lägga mig i sängen och läsa i min engelskabok som ska vara klar till nästa vecka. Har sisådär 300 sidor kvar, känns sjukt bra... Hehe. Nu börjar den dock bli spännande, thank god!

Denna vecka har varit, hittills... lite allt möjligt. Måndagen var fruktansvärt tråkig med miljöpolitiksmöte hela dagen. Diskuterade massa grejs med folk från regionsförbundet och sedan kom rektorerna och "ville" vara med. Jag vet att jag i alla fall inte ska ägna mig åt miljöpoltik efter skolan... Tisdagen var bra! Min muntliga framställning gick åt rätt håll, och har på känn att vissa betyg börjar gå åt rätt håll också. Min skoltrötthet börjar sakta försvinna, så efter jullovet är jag nog back in bussnies (stavning?) igen! Yey! I dag var också en bra dag, trots att hela klassen tvingades ut i kylan endast iförd t-shirt (okej, så att inga misstolkningar ska uppstå, vi hade byxor på oss, också) och tomteluva på huvudet för att fotas. Vi ska skicka julkort till våra praktikplatser, that's why! Största lyckan i dag var i alla fall är att det blir bal trots allt, min snälla kusin, Greger ställer upp! Tjooohooo!

I morgon är det Samhäll B. Fy *** säger jag bara... DOCK, så slipper jag det på fredag! För då är det Lucia! Kan ju inte bli bättre... Sedan är det bara en vecka kvar! Snacka om SKÖNT! Något som är lite roligt är att på grund av att den årliga (och väldigt roliga) lärarkabarrén är inställd, har våra lärare på lovat oss på BF att ha en egen för bara oss, eftersom vi blev så ledsna när vi hörde att den var inställd. Tänk så lyxigt man har det, då.

Nu är klockan över tio! Dags att sleeepa.

Strong Like Fire, Weak as a Man - Lars Eriksson

Pain in my mouth

In my ears, in my teeth, in my eyes, in my lies, in my tries


Love is a joke for me

What is love? I know nothing at all


Some people are normal

At least it seems so

I wish I was like them sometimes, can I pretend? -No


Life is definitely a myth

I ask of you now, God, to fulfil my myth

And what do you ask of me?

Is it nothing?

I don't know if I'm satisfied with nothing


I am strong like fire sometimes

And sometimes I'm weak like the wood it burns

One with the universe

And suddenly a fish: not able to get into the world


So good with words

And sometimes speechless

Everything is upside down for me now


So full of guilt

Because of being like me

But I know there's nothing I can do except for what I do


So full of shit

It makes me wanna quit

And those normal people don't understand a shit


When I am down, nothing brings me up

When I am up, nothing brings me down

When I am king I don't care about the slaves

When I am slave, I don't care for the kings


Tough as I am

Weak as a man

Strong is a woman, but as Dylan said, she breaks like a little girl


From the land of death

Appears a determined wanderer

It is me I see, It is me I see

It is whom I want to be


Pain is my constant follower

Or am I the constant follower of pain?

www.lars-eriksson.net

Det är så det känns...

I just can't take a single step, without you...

Det är så det känns. Precis så.

Gah...

Räcka upp handen = bättre betyg?

Ibland blir man bara så irriterad. Gah!

Jag hade utvecklingssamtal i dag, och ja, visst, det gick väl helt okej och var väl inget nytt direkt som kom upp... Tyvärr, inte, ska man kanske säga? Ända sedan jag gick i sjuan har jag alltid fått omdömen av lärare från andra ämnen som "bör bli mer aktiv på lektionerna, kan inte få högre betyg på grund av för lite aktivitet på lektionerna" och ja, typ, ni fattar! Det som gör mig så enormt irriterad är just detta tjatet! Helt seriöst: Alla är inte sådana som babblar högt inför alla hela tiden och alla har absolut inte det självförtroendet! Och jag menar, i övrigt får jag höra att jag är ambitiös och engagerad. Jag får oftast hyffsat bra resultat på proven och gör bra redovisningar där jag verkligen visar att jag också kan! Så, jag menar, what's the problem?

Jag vet, att jag kunde haft bättre betyg i ett flertal ämnen bara jag hade räckt upp handen mer på lektionerna, och jag hatar att det ska hänga så mycket på det! Det är inte min starka sida... FATTA! 

Trots det har jag dock inga problem med redovisningar och shit, jag tror även jag vet anledningen till det nu. När jag gick i nian, så sa min svensklärare till mig efter en muntlig framställning: "Emma, det märks inte alltid på lektionerna, men din starka sida, det är att prata". Det har jag tagit till mig ganska rejält.

Något jag hatar att få höra är att jag är tystlåten. Okej, jag vet, jag är inte den som pratar mest i hela världen, men jag är ABSOLUT inte den som pratar minst heller. Jag kan erkänna att jag var det förr, men nu, nej, det går jag inte med på. Min självkänsla är inte den bästa, men den är bra mycket bättre än vad den var innan och jag har lättare att föra mig bland folk nu än vad jag hade förr.

Så, snälla, kära lärare, förstå att jag inte är den som räcker upp handen hela tiden, jag visar det på annat sätt, och sänk inte mitt betyg för det... Det ger mig knappast bättre själförtroende till att börja räcka upp handen.

MJAU!

Jag glömde, nästan!

Skulle slänga in en söt bild på min finaste kissekatt; Rags! Han ser dock väldigt liten ut på denna bild, men han är faktiskt över tre år gammal och vinkeln på kameran gör lite också. Han har (faktiskt) blivit lite fet på sista tiden.


Sötaste!

Information about the day, I know you wanna know!

you need to know how I feel, cause baby I'm falling in love...

I dag blev jag glad! Det första jag hörde när jag klev innnaför dörren hemkommen från skolan var: "Emma, din Darin-skiva har kommit!" Egentligen skulle den kommit i går, men vem är förvånad äver att cdon är lite segt av sig? Anyway, slängde skivan i cd-spelaren direkt efter middagen och lyssnade. Visserligen, hade jag hört låtarna redan, men, i alla fall, det är ändå en sorts special feeling med skivan i handen så där... Och ja, den där skivan, så megabra! Darin har utvecklats något enormt sedan sist, helt maklöst! Oerhört välproducerad, bra texter och Darins röst är lika underbar som vanligt, till och med bättre! Väldigt svårt att säga en favoritlåt, eftersom alla är (precis som Darin sa i en intervju om hur han ville att skivan skulle vara) givna hits. Har dock fastnat lite för "Paradise" och "Runaway" för tillfället, låtar som känns väldigt moderna. Fick nyss även tag på den aukustiska versionen av "Breathin' Your Love", som jag älskar väldigt mycket! Den skulle jag faktiskt vilja ha på mitt bröllop.... haha.

Byter raskt över till skolprat, trots att jag vet hur roligt ni tycker att det är när jag babblar om Darin, haha. På tisdag är det muntligt NP i svenska B. Ja, jag gillar sådant, men är ändå lite orolig. Fick inte någon riktig information om det förrän i går, så lite stressande är det. Helst ska vi prata om intryckt och avtryck vi gjorde under vår praktik som vi hade nyss. Jag vet flera saker som jag kan ta upp och även göra det på ett roligt sätt, men vet inte hur jag ska få allt att hänga ihop riktigt och vad det ska vara för syfte med det hela. Fast, det löser sig, säkert. Det får det helt enkelt göra, bara.

Musik och datorsnack, nu. Kommer ni ihåg när jag snackade om att min dator tog bort alla låtar som jag har med Lars, hela tiden? Nu har den börjat ge sig på en massa andra artister också! De stackars utsatta är bland annat: Avril Lavigne, Coldplay, Darin och LadyGaga. Jag blir väldigt irriterad! I mean, what the hell is the problem? Jag fattar inte, har jag råkat ut för något idiotiskt virus? Eller har datorn här väldigt dålig musiksmak? Idiotiv, idiotiv, idiotiv...

Well, well. Det var allt som var supernödvändigt att berätta i dag.

See, ya!

Vad händer då?

Och det är som att det inte kan bli värre...

Men på lördag ska jag till Linköping med mina kära vänner. Jag längtar! Har dock hållt på att glömma det ett antal gånger. I går så satt jag och pratade med Emelie och Helen om lite allt möjligt skit.

Emelie: "Åh, jag längtar till lördag..."

Helen instämnde.

Jag: "Va? Vad händer då?"

Så mycket håller man reda på. Blir hur som helst att handla julklappar till familjen och dessutom har jag sett en kjol jag funderar på att prova på Gina Tricot. En annan sak jag skulle behöva köpa är en ny väska. För tror ni inte att dragkedjan på min nuvrande väska gick sönder i dag? Så nu går den inte att stänga. Känns ju verkligen skitbra att gå runt med öppen väska och veta att vilken töntmänniska som helst kan titta in. Kan ju lika gärna hänga en lapp "KIKA GÄRNA IN" på väskan, skulle inte göra ett dugg skillnad... Eller ja, kanske. Tänker dock inte prova, någon kan ju faktiskt ta mina tuggummin. Ni vet, sådan där Stimirol (stavning?) med jordgubb och lime"sås" inuti. Så otroligt gott så det är makalööööst! Dessutom finns det pengar och mobil och massa annat grejs där i. Ifall ni inte hade listat ut det redan...

Morgondagen börjar så roligt (INTE) med Samhäll B. Därefter är det nästan lika rolig (INTE) engelska som väntar. Sedan religion och sist, men inte minst, människor i behov av stöd, som för övrigt, förmodligen, är den enda intressanta lektionen i morgon. Något bra ska det vara i alla fall!

Egentligen borde jag ligga och sova nu. Trött är jag och lär inte vara piggare (eller gladare) när den dumma (fast den är rätt fin, right, Sofie?) klockan ringer. I dag vaknade jag till vid kvart i fem och blev överlycklig när jag insåg att det var en timme kvar till det var uppstigning. Somnade därför om ganska snabbt och vaknade sedan av Victors sjukt irriterande alarmsignal som alltid ringer någon minut innan min. Råkade dock somna om och vaknade precis innan min klocka skulle ringa. Först trodde jag att det var mitt i natten men när klockan ringde kunde inget beskriva den besvikelse som lade sig över mig... Då var det bara att stiga upp och se glad ut. Hur det sistnämnda lyckades ska jag ej ta upp.

Anyway. Det blir roligt i helgen (look, I REMEMBER), väldigt skönt att ha något att se fram emot. Förmodligen överlever jag dem två första lektionerna i morgon och antagligen lyckas jag stiga upp ännu en gång när klockan ringer.

Nu ska jag sleeepa.

God natt!


Mat-problems

Oj, oj, oj, oj! Här sitter jag och äter på en smörgås, rik på fullkorn med ost, gurka och tomat på! Vet ni? Jag tror det är första gången ever  jag gör en macka med så mycket grejs på, möjligen att jag ätit det på typ café eller så. Upptäckte dessutom att det blev ganska gott! Framgång på matvägen för mig! Inte ofta det händer, hehe.

I dag i matsalen var jag nära ett sammanbrott. Innan jag berättar måste jag bara säga, till er som ej vet, att nu när vår skola byggs om och vi inte har tillgång till vår vanliga matsal, är alla klasser utspridda över stan, typ. De flesta äter dock på en av högstadieskolrona, men vår klass är lite utanför och äter på restaurangskolan i Vimmerby (dock, får vi den vanliga, äckliga skolmaten). I alla fall, dagens lunch var falukorv och makaroner. Ingen vidare favorit för mig, då jag även vände direkt till knäckebrödsbordet när jag såg var det var som serverades. Vår lunchtid är mellan 11.30 och 12.00, men eftersom lunchen blev lite försenad i dag så satt jag och mina kära vänner kvar lite längre.

Vid tolvsnåret ser vi hur de som går på restaurangskolan börjar plocka in olika sorters juicer. Jag utbrister en längtandes suck när jag ser apelsinjuicen stå på bordet framför oss. Därpå börjar grönsaker dukas in; tomat, gurka, majs, lök, blandsallad med fetaost i... Ja, you get it! Därefter kommer köttfärs fram och efter det taco-bröd!

Där satt jag. Med ett glas vatten och ett knäckebröd i handen, totalt vrålhungrig medan jag ser på hur restaurangskol-eleverna börjar hugga in på sin tacos.

"De får äta tacos, och vi får falukorv och makaroner!" utbrast jag väldigt upprörd.

Sedan ville jag inget annat än att gå därifrån. De kunde väl ändå ha bjudit oss? Fy, på dem, alltså!Men, men. Jag fick en god smörgås nu, i alla fall.

Jag får nöja mig med det.

RSS 2.0