WIHU!

Hade planerat ett skitbra inlägg men är alldeles för uppspelt för att koncentrera mig, haha. Idag är i vilket fall som helst dagen som jag väntat på i nästan tre månader här!

WIIIIHUUUUUUUU!!!!!


Good day!

Idag har det varit en bra dag.

Trots att jag först vaknade klockan åtta på grund av byggarbetare med jätteborrmaskiner på våningen under. De fick dock nog efter en stund och jag kunde somna om igen. Vid elva vaknar jag igen och ligger och drar mig ett tag, till jag näst intill flyger upp av glädje tack vare ett sms. På sööööndaaaag!!!

Sedan har jag tillbringat dagen på stan, shoppat kläder och block till skolan som börjar på tisdag. Andra shoppingrundan den här veckan och har ännu inte inhandlat allt som jag planerade till en början, lär bli intressant att se hur pengarfronten kommer se ut i slutet av månaden.

Nu har jag precis tagit ut mina tobleronemuffins ur ugnen, ja, tobleronemuffins! Låter inte det hur gott som helst? Jag hoppas det i alla fall, hehe.

Som sagt, en bra dag idag. Trots att den inte lär slå söndagen på hästlängder då finaste kommer hem, jag längtar som en idiot!

Ciao!


Soooooooooooon

Nästa vecka.

Nästa vecka!

NÄSTA VECKA!

Three little words...

"Vi ses snart!"

Tänk att de här tre små orden kan göra en så himlans glad!

:D :D :D :D

(Jag gör normalt inte flera smileysar på raken, undtag på msn, och absolut inte såhär i en blogg eller i andra "seriösa" text-sammanhang, men vad göra när mitt leende just nu säger mer än en massa ord?)

Finally

Det är augusti.

YIIIPPPIIIEEEEE!!!

RSS 2.0