VOTE!

Och ikväll röstar vi alla på Darin :)


TÅG!

Yo people!

Jag känner mig för tillfället lite high-tech när jag sitter på tåget med datorn i knäet och head-setet ikopplat. Ja, ni läste rätt, jag sitter på ett TÅG till Vimmerby. Ett fungerande tåg till och med, och inte något rutten buss! Jag kommer dock inte ropa och hurra förrän jag gått av på stationen i Vimmerby, jag litar inte på dessa tåg längre, vilket jag inte verkar vara enam om. Hörde till och med tågvärden säga att "det här tåget är ju inte så bra", så jag har helt enkelt all rätt till att oroa mig.

Idag är en bra dag, trots att min mage fortfarande är åt helt åt skogen (snart även bokstavligt) och att jag fick stressa som en liten idiot för att hinna ner till stationen, det ska liksom bli både skönt och roligt att komma hem en sväng. Jag använde dessutom inte min vinterjacka idag för första gången i år. Den alltså soliga dagen till ära har jag min tunnare jacka som passar att ha i slutet av hösten eller början på våren, min svarta tunnstickade mössa och mina alltför högklackade stövlar. It feeeels GREAT!

Nu ska jag göra en så kallad "nostalig-spelningslista" på spotify. Haha, ska lägga in en massa låtar som får mig att bli nostalgisk och minnas massa skit. Alltid trevligt!

Yo då, people!

Psykologisaker

Imorgon ska jag hem till skogen och min pappa ska hämta mig på stationen i Vimmerby. Jag fick ett sms av Victor där han sa att det var något slags erbjudande på Cubus som han ville ta del av, och bad mig försöka övertala pappa att sticka in dit innan vi drar hem, eftersom Victor inte själv hinner då han går i skolan.

Victor skrev i smset: "Men försök och få pappa att hänga me och kör med dina psykologisaker så att han följer med".

Jag: "Vad för psykologigrejer?"

Victor: "Men jag menar så att han föjler med du borde kunna så att han följer med och köper".

Min bror verkar alltså tro att jag är något telepatiskt under efter att ha läst psykologi i ett halvår och socialpsykologi i knappt två månader. Jag känner mig nästan hedrad. Haha!


Den fruktande gastroskopin!

Jag har idag för första gången i mitt liv fått uppleva en bra läkare. Inte för att jag har så många att jämföra med, men i alla fall. Han sa till mig att "jag ligger väl risigt till om jag inte fixar så det blir bra", jag instämde på det och nu verkar det faktiskt hända saker. Har fått medicin utskriven, fick samma av skolläkaren förra våren och den hjälpte väl sisådär, men jag äter den så länge i väntan på att få göra den fruktade gastroskopin! Seriöst, jag är skitnervös! De kommer liksom föra ner en slang genom munnen på mig och ner i magen, medan jag är vaken! Detta för att undersöka vad mina magbesvär kan bero på. Har läst runt lite på nätet och tydligen ska man fasta i sex timmar innan och inte äta något på några timmar efter skiten. Hoppas jag får göra den tidigt på morgonen och inte på eftermiddagen, då lär jag ju hungra ihjäl. Det får bli att vräka i sig mat innan sex-timmarsgränsen!

Annars var det extremt jobbigt att gå upp kvart över åtta idag, då jag hade tid hos läkaren vid halv tio. Jag var fruktansvärt trött och mådde så illa att när jag satt i väntrummet trodde jag skulle kräkas vilken sekund som helst. Hemskt! Därav hoppade jag över min föreläsning jag hade idag på eftermiddagen och pluggade hemma istället. Sökt sommarjobb i massor har jag också gjort på lite olika ställen, ber och bönar för att jag ska få något! Jag längtar en massor till sommaren, jag bara ser en massa roligt framför mig! Att kunna kom hem från jobbet utan att behöva tänka på skolan och allt vad innebär, bara komma hem och lägga sig ner i soffan. Eller träffa vänner, eller vad som. Min första och kanske sista sommar i Kalmar ska bli bäst!

Till hösten vet jag inte längre vart det blir av. Elevassistentutbildningen verkar inte starta på vissa ställen vilket gör mig orolig för om den kommer att göra det alls. Jag orkar dock inte tänka på det nu, så vi lämnar det! Istället ska jag göra något annat.

Ciao!

Läkaren imorgon!

Efter att ha mått skit de senaste dagarna har jag äntligen tagit tag i mitt liv och bokat tid hos läkaren. Min magkatarr (som jag förmodligen har, även människan jag pratade med när jag ringde antog att det var det) blir bara värre och värre. Har till och med haft spyattacker nu och jag kände väl att det var droppen! Nu är det bara att hoppas på att jag kan få någon medicin som gör allt bra. De receptfria från apoteket hjälper men botar inte direkt.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan plugga. Ciao!

RSS 2.0