Smile

Jag sitter och ler för mig själv. Det är ganska konstigt, men på ett otroligt bra vis, att känna en starkt glädje genom hela kroppen, näst intill hela tiden. Den försvinner liksom aldrig helt. Jag kom på mig själv med att stå och le och nästan småfnissa på jobbet idag när jag lade på lekasaker på tidiningar (jag jobbar på ett tryckeri). Folk måste trott att jag hade det väldigt roligt, hehe. Fast det hade jag, i och för sig, i mitt huvud gjorde jag allt annat än att lägga på leksaker på tidiningar som kom farandes på ett rullband, i mitt huvud hade jag det riktigt bra!

Har en känsla av att även denna helg kommer att bli toppen! Imorgon ska jag käka kebab och gå bio med brorsan(!). Hur coolt är inte det? Att han faktiskt följer med sin storasyrra på sådant, för något år sedan bara hade han sprungit gömt sig av att ens höra förslaget. Min brorsa börjar bli vuxen. På lördag är det grillfest med släkten som gäller, och hur kul är inte det? Släkten två helger i rad är ej fel.

Nu ska jag snart fortsätta att le till "Family Guy" ;)

Lovely weekends!

Jag har haft tre otroligt roliga helger på rad nu. Igår var det kusinparty at my place i Kalmar och det var totally amazing! Hade det sjukt trevligt och sjukt kul. Jag hade lagat middag (ja, tror det eller ej, och det var ätbart...) vi drack, åt chips, ägnade oss åt en massa babbel, allsång till Markoolios gamla låtar och matsnack mitt i natten som gjorde oss alla totalt utsvultna, så dagen efter blev det pizza och kebab.

Innan sommaren började trodde jag den skulle bli skit. Men den har blivit väldigt bra, och det är tack vare alla underbara människor jag känner! Och vet ni vad? Imorgon börjar min sista arbetsvecka. Därefter är det augusti. Life's pretty damn good.

TACK till alla er som fått min sommar att bli bra trots alla omständigheter. You rock, och jag hoppas det blir fler sådana underbara tillfällen innan denna sommar är över.

Försökte få en blank rubrik....

I got this happy feeling in my stomach!


AUGUSTI!

Jag tycker att det kan bli augusti, nu!

Han kommer hem, jag har en ledig månad framför mig, Darin släpper nytt album, Helenus har kräftskiva plus dubbelt födelsedagsfirande och jag ska för det mesta ägna min tid i Kalmar, where I belong.

Går ännu en gång emot allt folk vad gällande längtandet. Antar att många INTE vill ha augusti då det är den sista sommarmånaden, hösten vankas och allt återgår till det normala, som till exempel en massa studier. Förra året längtade min umgängeskrets efter studenten medan jag hoppades att den dagen aldrig skulle komma. Är helt enkelt inte som alla andra alltid, men någon ska väl vara onormal.

Just nu jobbar jag och sliter nästan varje dag. Är uttröttad till max vilket bidrar till min längtan efter augusti. Vad som är tur är dock att jag trots allt har saker att se fram emot, även denna månad. Den kommande helgen ska spenderas i Kalmar tillsammans med Helenus och Emelie, och helgen därpå blir det antagligen Kalmar igen med kusinerna! På onsdag ska jag dessutom göra ett besök i Storebro tillsammans med Helenus (som jag har tvingat med mig) för att se Darin. Det är tur att det finns små ljusglimtar även denna månad.

Vill även utbringa ett HEJ till min kusin Sofie, som jag säkerligen vet kollar in min blogg ofta trots min kassa uppdatering. HEJ!

Nu ska jag fortsätta vänta på att det ska bli augusti.

RSS 2.0