Bästa bloggarna

Jag kommer inte igång med något Zoo-byggande just nu. Fastnade vid en massa annat skit och jag kom på vilka otroligt bra bloggar det finns! Därmed, tänkte jag här och nu, berätta om mina fem absolut favoritbloggar" Bloggar, som jag är säker på fler kan tänkas tycka om.

Fröken Quick

http://tobiq.blogg.se/nyblogg 

Jag upptäckte hennes blogg via lunar för ett och ett halvt år sedan i och med att hon blev årets(?) bloggare där, vilket INTE förvånade mig. En sjukt tuff människa, strax över tjugo som för snart ett år sedan fick sitt första barn. Hon har en helt sanslös humor och jag kan verkligen sitta och garva ihjäl mig åt hennes inlägg! Ni som inte upptäckt henne förrän nu - ni HAR gått miste om många skratt!

Världen Runt Sofie

http://varldenruntsofie.blogg.se

Min kära kusins UNDERBARA blogg! Hon skriver så fantastiskt bra och gör varenda inlägg meningsfullt. För er som inte fattar så handlar alltså denna blogg om Sofies värld, inläggen innehåller både humor och seriösa tankar och man lämnar alltid den här bloggen med ett leende på läpparna! Den är fridfull, på något sätt. Vartenda ord är välplanerat! Läs och förundras!

KENZA

http://kenzas.se

Denna tjejs blogg behöver knappast nämnas för att hon ska få fler besökare, men detta handlar ju om mina favoritbloggar så hon hamnar här i alla fall. Den enda så kallade "topp-bloggen" jag läser. Hur kan det komma sig? Jo, jag tycker Kenza verkar vara en skön och snäll tjej och står, trots sin framgång, med båda fötterna lika stadigt på jorden som en cementpelare. Hennes garderob gör en ju heller inte lite avundsjuk, man kan kanske säga att denna blogg står för min tjeiga sida, hehe.


It's on my brain, driving me insane, Idu Bananknorr

http://idubananknorr.blogspot.com

Haha, ja bara namnet får en ju att skratta och då kan ni säkert tänka er hur det är att läsa inläggen. Sjukt bra! Detta är alltså ännu en blogg man kan sitta och skratta ihjäl sig till, hon är en mästare på att få saker och ting roligt. De roliga inläggen varvas dock med seriösa och väldigt djupa inlägg också som får det att skära i hjärtat ibland. Men bra är hon, det ska inte stickas under stolen med!

Kim ni vet

http://kimnivet.bloggspace.se

Jag kan inte beskriva hennes sätt att skriva med tillräckligt bra ord, däremot är hon fantastisk på att formulera sig och helt makalös på att sätta ord på känslor. Inget, och jag menar INGET blogginlägg lämnar en oberörd, vartenda ord går rätt in i en. För tillfället verkar hon även läsa mina tankar eftersom jag känner igen mig i nästan allt hon skriver, men det är inte grundorsaken till att jag läser hennes blogg. Hon är fantastiskt duktig, och man går miste om något om man inte läser allt. Det gör man.

Bloggarna är INTE placerade efter den ordning jag gillar dem. En sådan ordning vore omöjlig att göra. Så, ha en trevlig lässtund!

Kommentarer
Postat av: idu

aw, tack ;$ Du är världens bästa! ;D

2009-08-14 @ 10:14:04
URL: http://idubananknorr.blogspot.com
Postat av: Kim

Shit, jag vet inte vad jag ska säga.... Tack så otroligt mycket!! <3 Jag sitter här med tårar i ögonen :')

2009-08-14 @ 16:23:24
URL: http://kimnivet.bloggspace.se
Postat av: Sofie

Awiiii Emma ! Sötunge på dig !!!!!!!

(vad mer kan jag säga?!) Du är Grejt !

2009-08-15 @ 10:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0