En sådan där tråkig kväll

GÄSP! Jag sitter här framför datorn och har oerhört trist och tråkigt. Det är så illa att jag till och med funderar på att gå och lägga mig, men så pass tråkigt att jag faktiskt kommer göra det är det inte. Funderar på att sätta mig och spela lite gitarr eller keyboard, men problemet är att jag inte orkar lyfta mig ur soffan. Jobbigt läge! Inget bra är det på teve heller och att sätta igång en film har jag inte heller lust med. Igår såg jag på "Titanic" och som vanligt blir jag oerhört deprimerad och sorgsen efter att ha sett den, jag förstår egentligen inte varför jag ibland envisas med att se den och hur jag kan tycka om den. Första halvan är i och för sig bra, men när man tänker på hur skit allt kommer att bli sedan blir man ändå deppig. Trots detta är det något fantastiskt över den filmen som jag älskar, och jag antar att det är därför den DVD:n står i min hylla och att den inte kastas i soporna.

Jag gjorde ett försök med att möblera om idag, men det gick inget vidare. Har flyttat några centimeter på mitt skrivbord men det var också det enda som gjordes. Jag vet inte hur jag vill ha det riktigt, det enda jag vet är att jag vill ändra på vissa saker. Det är dock svårt att ändra på vissa saker i och med att lägenheten inte är så stor. Vissa saker måste helt enkelt stå där de står. Sedan är det teven som även den måste stå där den står i och med antennuttaget i väggen, ska jag flytta den måste jag antingen ha sladden liggandes på golvet vilket bidrar till en ökad snubbel-risk här inne eller så måste jag på något vänster dra den upp mot väggen och sedan över taket och jag vet inte allt, vilket bara skulle innebära en massa arbete och då kommer jag fram till att den står bra där den står. Detta innebär då att soffan och bordet också måste stå där det står, så särskilt mycket förändringar i "vardagsrummet"/"matsalen" blir det inte heller. Jag får se om jag ger mig på "sovrummet"/kontoret" ikväll igen, om jag orkar resa mig ur soffan.

För övrigt upptäckte jag nyss att jag börjar klockan NIO imorgon, och även på onsdag. Eller kvart över rättare sagt, i och med den akademiska kvarten. Men ändå, varför ska man hålla på att börja så tidigit? Det innebär att jag snart bör dra mig mot sängen, vilket förmodligen ändå inte kommer att ske. Åh, i vanliga fall brukar vi börja vid kvart över tio vilket är tidigt nog, då går jag liksom upp kvart över nio och är stentrött. Jag förstår inte för fem öre hur jag orkade gå upp innan sex förr i tiden, jag ger mig själv credit för det!

Nehe, då skulle man kanske sätta igång med möbleringen då innan läggdags. Wish me luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0